| GigelVecinuDeLa3 a întrebat:

Nu ar fi corect sa spunem ca abstinenta e numai 99.(9)% sigura? (deoarece fecioara Maria nu se cuplase cu vreun mascul si totusi a ramas insarcinata).

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

A naibi feciora! a nascut din praf...
Oricum au exista multe astfel de cazuri; explicatia ar fi;
1 din cate imi amintesc am invatat la scoala ca in unele cazuri femeia poate avea o glanda care produce spermatozoizi. Sau daca luma cazurile de hemafrodite...
2. dupa dovada din biblie pot trage concluzia ca poate o rapire - OZN. De exemplu in legendele din Asia, se specifica ca o fecioara a ramas insarcinata atunci cand zeul dragon isi face aparitia printr-o raza de lumina si fulgere.
Cele mai multe cazuri de fecioare insarcinate este cel din america. Unde una din fecioarele indiene era rapita de Zeul tunetului, Zeul cerului... la cer, avand aceeasi aparitie - o raza de lumina. Dupa 1saptamana-1luna fecioara aparea insarcinata. Dupa 6 ani copilul era rapit definitiv. Aceste rapiri a durat multe generatii. Dovezile le gasiti in cantecele populare din acea zona sau in istoria, legende, indiene.
Si in africa exista o asemenea legenda. Si in europa...

6 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Cine stie ce si cum a fost?
http://i.imgur.com/eurYG.jpg

| LegionarulRoman a răspuns:

laughing Pai nu s-a cuplat cu nimeni! Maria la primit pe Iisus in pantec de la Duhul Sfant;"care din Tatal s-a nascut mai inainte de toti vecii...Nascut iar nu facut...". Sper ca sti crezul! happy

| a3e6u9 a răspuns:

Asta e ca bancul ăla în care Maria îi zice lui Ion că D-zeu a însămânțat-o, dar să nu-l creadă pe Gheorghe, care zice că i-a tras-o.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Da foarte logic sfantul duh a bagat duhuri in ea asa s-a nascut isus, daca gandesti ajungi in iadul vesnic

| LegionarulRoman a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Eu discutam cu crestinii, de ce te bagi daca tot nu te intereseaza? Eu intru decat la intrebari legate de religie si niciodata la intrebarile ateilor cand vorbesc intre ei!

Întrebări similare