Sa intelegem ca "sectantii" NU SUNT credinciosi? Si da-mi te rog un exemplu de prozeletism (cu exceptia facuta de martorti si ortodocsi).
Mai man voi sectancti faceti propaganda anti ortodoxie, catolicism, voi spuneti ca ei sunt pacatosi, diavoli si doar voi sunteti fara de pacate, sa nu uitam ca iisus se certa cu farisei nu cu atei, cei ce aduc invataturi noi =sectele =sunt farisei, stiu ca o sa te superi pe mine, singurele religii crestine sunt catolici si ortodoxi atat
Libertatea de exprimare este propaganda anti-religioasa? sunt de acord ca daca cineva ar intreba ceva religios si ar spune x nu exista dumnezeu da e un fel de propaganda,dar intrebarile majoritatea nu sunt intrebari si propaganda sectancta, tu ai vrea sa tacem si sa nu ne exprimam? sa tacem? ca daca spunem ceva gata e propaganda, daca eu ca ateu as propune ceva o religie, credinta, gandire, ideologie ar fi propaganda dar noi nu propunem nimic, pur simplu nu credem in ceea ce afirmati voi
https://www.tpu.ro/religie/
ce intrebari religioase vezi tu acolo?
Nu ma,nu asta am spus ))))))))))))),am afirmat ca daca crestinul intreaba ceva religios si vine ateul cu o lista de link urii despre teoria evolutiei, big bang sau articole care contrazic pe dumnezeu e propaganda, daca vi in Timisoara mergem noi doi la penticostali, adventisti si i intrebam ce cred despre catolici, ortodoxi ok?
Https://www.tpu.ro/......confucius/
n 23 August | danut explică (pentru RobertG101):
Normal, Din Biblie STIM ca antihristul este Papa (666) dar si Satana care este ca toate fintele ceresti, duhuri (fluide) deci nu pot fi vazute DECAT cand vor ele. Va apare in curand.
în 23 August | danut explică (pentru benny7):
Pentru a AMAGI uni fraieri, multi fraieri, circa un miliard si sasesute de milioane de indivizi dar Dumnezeu nu-i va lasa in AMAGIRE si le prezinta REALITATEA prin Biblie, prin slujitorii Sai chiar si prin acel clip iar cine vrea cu Dumnezeu alege pe Dumnezeu si cine vrea cu Papa alge pe Dracu ca la ala se inchina Papa (dupa cum bine s-a vazut).
https://www.tpu.ro/......ina-2.html
Nilsson un crestin adevarat trebuie sa fie inchis la minte, limitat, ignorant, sa plateasca cotizatia de 10% si sectanct si sa promoveze dogma lui atat,nu cumva sa gandeasca ca va arde pe vechi in iad, de ce tot scrii crestin, biserica catolica, ortodoxa =prima biserica crestina va considera erezi, nu sunteti crestini
https://www.youtube.com/watch?time_continue=314&v=4ACtO0vuPcc
intrebarea ramane valabila ce cauta sectele intr o tara crestina? sectele sunt fondate de organizati care slujesc unor organizati de manipulare in masa,controlul unor natiuni,seful CIA a recunoscut asta,a afirmat asta, daca nu putem intra cu armata, intram cu alte metode printre care o religie care la inceput se vrea a fi ceva nou astfel prin asta cream mase de manipulare, de ce au fost trimise secte in china? scopul manipularea, asta se stia si de la spioni rusi, de asta au limitat religia ca religia e o arma puternica
Este scris în Filipeni 1:15-18:
"Unii, este adevarat, propovaduiesc pe Hristos din pizma si din duh de cearta; dar altii, din bunavointa.
Acestia din urma lucreaza din dragoste, ca unii care stiu ca eu sunt insarcinat cu apararea Evangheliei;
cei dintai, din duh de cearta vestesc pe Hristos nu cu gand curat, ci ca sa mai adauge un necaz la lanturile mele.
Ce ne pasa? Oricum, fie de ochii lumii, fie din toata inima, Hristos este propovaduit. Eu ma bucur de lucrul acesta si ma voi bucura."
"Dumnezeu e atat de mare si atat de mic incat nu poate fi vazut. Daca omul l-ar vedea pe Dumnezeu atunci ar trebui sa fie ca Dumnezeu adica atat de mic incat nu poate fi vazut si atat de mare peste limitele universului incat nu poate fi cuprins, iar asta pentru om inseamna moarte."
Aberația asta schizoidă scrisă de Steregoi ce vrea să fie?
Și mai sunt zeci de genul ăsta.
Poate un om să creadă că el spune ceva inteligibil când bate câmpii la modul ăsta?
Asa cum la categoria sex te ia cu capul si totusi raspunzi, asa si aici. Fiecare categorie are fanaticii ei Mie mi se pare ok ca au un spatiu de desfasurare. Si da, ma simt uneori plina de spume pe unele exagerari de aici si de aceea evit sa raspund. Citesc dar nu raspund.
Discutiile pe aceasta tema nu duc decat la nervi, suparare si frustrari. E mai bine sa ne ferim de ele si sa discutam doar cu oameni care au cultura necesara pentru aceasta tema. Dar asta nu aici unde intra toate categoriile de oameni.
Ray si Steregoi polueaza rubrica asta cel mai mult.
Steregoi mai are are cateva conturi Superior Nilsson shuriken.
Imi vine greu sa cred ca natura a gresit de 4 ori in mod identic.
La cine/ce te referi mai exact?
Sunt multi care insista pe ceva. Steregoi si Superior de exemplu, insa ei nu apartin de nicio confesiune crestina, isi expun doar ideile... foarte des.
Eu as spune ca la egalitate sunt cei anti-crestinism (Ray, Jay1 - adica benny).
, Jay1 - adica benny este un crestin bufon care se da drept cica ateu roman,ai fi putut scrie holiday,sunt serios,desigur ca nu suntem anti crestinism,nu impunem alta doctrina, dogma, ideologie, religie, deci nici vorba de ceva anti crestinism, asa si un crestin e anti hinduism pe logica asta, dar repet a te exprima liber nu inseamna ceva anti, daca sa te exprimi despre ceva nu inseamna ca esti acel anti
O lista "a rusinii" era si mai practica, pentru ca toti bizarii astia, religiosi si "atei" deopotriva care pun de luni si luni de zile "intrebari" fara sare...sa simta putin si arsura.
Oricum alte masuri nu se vor lua impotriva lor, mai nou, acestia insinuandu-se incet dar sigur si la rubrica "S&F", cu niste "intrebari" de crapa neuronul.
Nevertheless, solutia pe care o au cei care inseamna CEVA pe acest site prin intrebarile si raspunsurile pe care le dau, este aceea de a nu-i mai baga in seama pe bizari.
Eu cred intr-un principiu: Dumnezeu da fiecaruia mesagerul pe care il merita.
Tinand cont ca multi dintre cei care frecventeaza categoria aceasta sunt atei cu un grad de cultura scazut dar cu o stima de sine mult supradimensionata nu ar trebui sa ii deranjeze postarile de aici.
Oricum, un crestin adevarat nu ar trebui sa se streseze din nimicuri.
Nu
Articolului 30 din Constituția României
"sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii,
îndemnul la război sau orice formă de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă,..."
Indemnul la ura religioasa este interzis de lege. Despre acest lucru ce parere ai?
Salutări!
Pffaa, hai măi grecule, nu deveni ucenic al lui Rayton, pune și tu întrebări de rezonanță, nu chestii ce instigă la ură și marginalizare, sunt din 2011 p-aicia, adică vreau să spun că site-ul ăsta e mai mult orientativ, îi numeri pe degete pe cei care oferă răspunsuri de calitate, dar și aceia o mai iau pe arătură uneori. Devino ucenic a lui Platon(mai nou a descoperit internetul înaintea lui Hristos), deci, te rog, nu deveni ucenic al lui Rayton.
Salutare! Bineinteles ca au acaparat-o! Totusi cred ca trebuie sa ne bucuram de ocazia de a studia fanatismul ca boala psihica. Cu extremistii astia aici, oricine poate vedea cat de intoleranti sunt de fapt "oamenii lui dumnezeu" si cat de mult isi iubesc ei aproapele atunci cand ii jignesc pe altii fara motiv
Infernia întreabă: