| Hammurabi a întrebat:

Nu credeți că, categoria asta a fost acaparată de sectanți habotnici și fanatici care nu fac altceva decât un prozelitism de doi lei care stresează permanent pe toată lumea (inclusiv pe cei credincioși)?

40 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Nu am văzut așa ceva pe site, poate ai văzut tu.
În plus, ortodocșii și catolicii sunt, de asemenea, sectanți.

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Da, înțeleg. Întrebările despre religie sunt propagandă, întrebările anti-religie sunt liberă exprimare.

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Nu ma,nu asta am spus ))))))))))))),am afirmat ca daca crestinul intreaba ceva religios si vine ateul cu o lista de link urii despre teoria evolutiei, big bang sau articole care contrazic pe dumnezeu e propaganda, daca vi in Timisoara mergem noi doi la penticostali, adventisti si i intrebam ce cred despre catolici, ortodoxi ok?

| Hammurabi explică (pentru RAY):

Îi zicem propagandă că sună mai frumos.
Că dacă îi zicem trăncăneală se supără şi ăia şi ăilalți. laughing))))))

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Netrualitatea /scepticismul nu este o propaganda, nu propune ceva, tu explica-mi cum adica ai simtit iubire fata de aia dar nu faceai dragoste?

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Https://www.tpu.ro/......confucius/
n 23 August | danut explică (pentru RobertG101):
Normal, Din Biblie STIM ca antihristul este Papa (666) dar si Satana care este ca toate fintele ceresti, duhuri (fluide) deci nu pot fi vazute DECAT cand vor ele. Va apare in curand.
în 23 August | danut explică (pentru benny7):
Pentru a AMAGI uni fraieri, multi fraieri, circa un miliard si sasesute de milioane de indivizi dar Dumnezeu nu-i va lasa in AMAGIRE si le prezinta REALITATEA prin Biblie, prin slujitorii Sai chiar si prin acel clip iar cine vrea cu Dumnezeu alege pe Dumnezeu si cine vrea cu Papa alge pe Dracu ca la ala se inchina Papa (dupa cum bine s-a vazut).
https://www.tpu.ro/......ina-2.html

| xerxes1 a răspuns:

Ray si Steregoi polueaza rubrica asta cel mai mult.
Steregoi mai are are cateva conturi Superior Nilsson shuriken.
Imi vine greu sa cred ca natura a gresit de 4 ori in mod identic.

| Mircea08 a răspuns:

Nu
Articolului 30 din Constituția României

"sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii,
îndemnul la război sau orice formă de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă,..."
Indemnul la ura religioasa este interzis de lege. Despre acest lucru ce parere ai?

Răspuns utilizator avertizat