Nu te obliga nimeni sa crezi Ray si nici chiar Dumnezeu insa efectele rele sunt inevitabile pentru ca forta e la Dumnezeu. Crestinismul are cea mai mare forta. Ce poate fi mai puternic decat un Dumnezeu care nu are inceput si nici sfarsit? In fizica corpurile cu masa sau cu energie condensata mai mare atrag corpurile cu energie condensata mai mica.
Dragă în Africa nu era scalvi... până să ajungă "sființi creștini acolo, în Europa e altă mâncare de pește, creștinismul s-a impus prin sabie și teroare.
A și să numai vorbim de masacru amerindian, am cunoștiință care susține că masacrarea amerindielor a fost voință divină, cică Doamne-Doamne ia trimis acolo pe catolici să-i omoare pe maya fiindcă ăia făcea sacrificii umane.
In toate religiile si-a facut loc diavolul si slujitorii lui - acestia fac prapadul nu cei care cred cu adevarat in Dumnezeu. Si in zilele noastre, si in Romania, bisericile nu dau afara pe cei care gresesc cel mult de trei ori asa cum scrie in Evanghelie, si nu-i dau afara ca sa nu scada veniturile celor care le conduc. Degeaba va uitati la faptele celor care spun ca sunt crestini pentru ca apartin unei biserici crestine. Daca vreti sa stiti ce fel de oameni sunt crestinii cititi Evanghelia si acolo scrie, iar daca vedeti ca cineva este asa sa stiti ca acela e crestin. O sa va spun cum sunt crestinii si voi sa-mi spuneti daca acestia pot face grozaviile de care vorbiti :
EVANGHELIA – Model de viata normala
Acestea sunt insusirile normale ale unui om, asa cum sunt ele prezentate in Evanghelie:
"Sa fie milostivi,blanzi,cinstiti, drepti, modesti,cu inima curata, facatori de pace, care au in suflet dragostea, bucuria, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credinţa,înfrânarea, neimpovarati de nici o grija, nefatarnici, iubitori de adevar,care nu defaimeaza, nu umbla cu inselatorii,nu tulbura,nu umbla cu mestesugiri ascunse, rusinoase,fara viclesug, fara partinire,iertatori, isi iubesc aproapele si isi pun sufletul pentru. prietenii sai, care lucreaza intotdeauna ca pentru. Domnul nu ca pentru. oameni. care nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul, nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr."
(Extrase din Evanghelie)
Uitati-va cu atentie la fiecare insusire si cantariti daca este normal sau nu, sa le ai in felul tau de a fi. Cititi-le si pe cele de mai jos si cantariti daca acestea sunt insusiri ale unui om normal :
" mânia, iuţimea, răutatea, defăimarea, cuvântul de ruşine din gura voastră, nu fiti plini de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de hotii, de purtări rele, bârfitori, grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, inchinatori la idoli, lăudăroşi, născocitori de rele, neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă, hrapareti, betivi, defaimatori, iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, cruzi, neiubitori de bine, trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu, si altele ca acestea cum ar fi desfrânarea, necurăţiea, destrăbălarea, Închinarea la idoli, fermecătoria, vrajbele, certurile, zavistiile, mâniile, gâlcevile, dezbinările, eresurile, Pizmuirile, uciderile, beţiile, chefurile"
( Extrase din Evanghelie)
Acesta este modul de viata al crestinilor, si ma intrebam : - oare ce insusiri suplimentare ar putea sa cuprinda un cod al manierelor elegante?". Evanghelia spune sa fim "nefatarnici", adica sa ne comportam exact asa cum suntem. Pentru ca sa avem maniere mai elegante ar trebui sa renuntam la normal si sa ne comportam altfel, adica anormal deoarece in afara normalului altceva nu mai exista! Cat de elegant sau manierat poate fi cineva daca spune unei femei obisnuite " vai ce superba esti!", daca nici el nu crede ce spune si nici superba? Ne poate impune civilizatia niste norme nefiresti de comportament care sa evolueze odata cu civilizatia? Eu nu cred. Eu cred ca masura civilizatiei o da caracterul oamenilor nu kilometrii de autostrada, complexitatea celularelor sau moda vestimentara
Unde spune Isus in Evanghelie sa ucizi? Nu a spus + ai facut-o = nu esti crestin, logic.
Pai Ray, cam asta inseamna crestinismul. Nu e vorba de nici o iubire, ci doar de forta si manipulare.
Ma mir cum nu ti-ai dat seama de asta pana acum.