Adam si Eva nu au fost din aceeasi carne, doar din acelasi pamant, iar daca unii se lasa doar manipulati de Satan, si nu-i intereseaza Dumnezeu, traiesc ca animalele. Nu au ratiune. Azi Satan foloseste tot felul de masinatii pentru a ataca omul, si al indeparta de Dumnezeu. El nu are mila de oameni. este dusmanul cel mai mare a lui Dumnezeu, si nu doreste nimic bine pentru creaturile lui Dumnezeu. Trebuie sa ne inpotrivim diavolului cu toata puterea cerand ajutorul lui dumnezeu, caci fara ajutorul lui nu vom reusi.
De atunci lucrurile s-au mai schimbat, iar cele scrise în Biblie pot fi discutate.
Altceva știu. Înainte, în cătunuri cu o populație mică, era normal ca un membru al familiei să conceapă un urmaș cu alt membru al aceleiași familii, și asta din cauză că nu aveau de ales. Dar așa au apărut unele boli genetice și, probabil, de atunci se consideră tabu.
Eu una sunt agnostica,nu cred in faza cu primii oameni,dar...
intrebarea asta am pus-o la ora de religie si raspunsul a venit pe masura.
pe vremea aia nu exista incest,atunci nu era pacat sa faci copii cu fratele,unchiul tau, etc.
Cica doar dupa ce a venit nu stiu ce proroc de pe nu stiu unde, cand deja era multa lume pe Pamant, a devenit pacat, deci incest.