Da chiar e minunata aia din clip am fluturi in stomac cand am privito, acuma le manc la filmul asta http://www.cinemagia.ro/filme/the-stand-virus-mortal-1725/reviews/
Da a avut o copilarie plina de palpitati si extreme, arderi pe rug iarna, aruncatul in mare vara e senzational
Http://www.youtube.com/watch?v=XGyD0E5nr7s&feature=youtu.be&t=1m25s
Deci da, exemplu de crestin adevarat, nu ca cei care stau pe net si il bucura pe diavol ca folosesc tehnologia lui. >:)
Nu inteleg de ce se adreseaza cu Yehova si nu cu God.
In fine... exemplul din clip NU e drept de urmat deloc.
Fiindca Martorii lui Yehova il au pe Yehova ca invatator.
Martorii astia... pentru mine sunt cele mai enervante persoane pe care le-am cunoscut. Nu au voie sa primeasca sau sa dea cadouri. Nu au voie sa participe la pomana, deci daca le moare cineva, nu vor da pomana, ci doar o predica blabla si groapa, then PA! I-am cumparat unui prieten o ciocolata de ziua lui dar n-a luat, ca nah, Yehova Yehova!
Nici crestinii nu-s normali. Dar in felul lor. De ce naiba trebuie sa umbli cu caravana prin oras cu fiecare decedat? De ce sa dai mancare la morti? Mai bine ai da la saraci. De ce sa dai bani bisericii? De ce sa slujesti in primul rand o divinitate cand singurul care te apara esti tu?
Obiceiurile astea nu sunt bune oricat ar indruga unii ca "e ca sa ne mantuim si sa n-ajungem in cuptor".
Da, ai dreptate cu toate cele de mai sus. Crestinismul este un "drog" pentru cei care nu se stiu proteja de el. Acum au obsesie, la fel ca si cu tigarile si alte droguri.
Heroina e buna in comparatie cu "drogul" asta. Zii mai bine cancerul societatii.
Este important a nu se confunda iniţialele YHWH cu pronunţia greşită "Iehova" (chiar şi iehoviştii mai "citiţi" recunosc faptul că este o variantă de traducere în engleză destul de neinspirată; o pronunţie ceva mai bună fiind – Iahve – şi totuşi rămânând un compromis forţat!),
Este o pronunţie NESCRIPTURISTICĂ (deoarece EVREII N-AU PRONUNŢAT NICIODATĂ "Iehova"! (incredibil dar adevărat!)
Pronunţia propusă ad-hoc, "Iehova", nu este acceptată de niciunul dintre rabinii care au existat vreodată în istoria poporului evreu (SPECIALIŞTI în domeniul ebraicii şi a pronunţiei ei, - singurii în măsură să se pronunţe în privinţa acestor aspecte!).
Respectiva pronunţie (pentru că nu este un nume ci doar o "pronunţie" este o CREAŢIE UMANĂ ALEATORIE, obţinută prin îmbinarea abuzivă şi arbitrară a două dintre cele aproape 5000 de "nume divine": Yhwh şi Adonai. Numele "iehova" este un compus arbitrar rezultat prin îmbinarea dintre consoanele unui nume şi vocalele(!) altui nume...
Pai da, dar e putin ciudat sa i se spuna altfel...
La cate nume exista ...nu stiu de ce nu are toata omenirea acelasi nume si gata terminam varza cu carne.
Da, stiu ca Yahwe e denumit dzeu la origini, dar eu stiam ca americanii spun "god"
Sau poate sunt si ei impartiti ca si noi. Si noi spunem unii -dumnezeu, altii- Iehova.
Jah?
Acum fac legatura. Am vazut acum ceva timp pe net niste comentarii care sunau asa: " Jah te iubeste"; si fotografii cu aceasta afirmatie in grafitti.
Nu stiam cine e Jah, dar pe undeva parca banuiam, dar nu eram sigura.
Numai ca Jah asta in ce religie mai e cu denumirea asta?
Nu imi plac Iehovistii astia dar orice mama are dreptul sa-si educe copilul cum doreste.DE exemplu o mama poate sa educe un copil sa stea departe de marijuana care in religiile din Jamaica este chiar sacra.Eu o sa-mi educ copii sa fie crestini ortodocsi si gata pentru ca o sa-i iubesc cu siguranta si nu o sa vreau sa-i vad in iad.
Ai citit doar partea unde puteai sa ma critici dar chestia cu marijuana nu ai criticat-o pentru ca am dreptate.Si tu o sa-ti educi copiii asa cum vrei tu pentru ca doar un parinte rau ar lasa un copil de izbeliste fara o tinta in viata.Un copil trebuie indrumat, nu lasat sa aleaga de unul singur.De ce crezi ca legea interzice copiilor sa ia decizii importante fara indrumarea adultilor?
Doub întreabă:
anonim_4396 întreabă: