M-am oprit la "Când vine vorba de posibilitatea existenţei lui Dumnezeu, Biblia spune că...". Caut dovezi, dar să nu conțină cuvântul Biblie sau pronume personale care încep cu majuscule aparținând unei propoziții aflată în ghilimele.
și crezi că eu vreau să vină un fanatic la mine să-mi explice cum că există dumnezeu fără ca măcar să-l fi întrebat?
Fiecare are "dumnezeul" lui interior, fiecare il vede cum vrea, il simte cum vrea, e sentimentul pur de descarcare si liniste sufleteasca, nu exista nici un spirit nici un nimic, e doar pur interior ca te-ai spovedit, sau te-ai cait, sau ca te-ai rugat, e speranta din sufletul fiecarui om ca va fi mai bine, si da dumnezeu exista pentru mine, interiorul meu este divinitatea in care cred, si o cunosc f bine
Eu as vrea, as vrea si sa fiu sigura de credinta mea in El. As fi cea mai fericita daca nu mi as mai pune intrebari, daca nu m as mai indoi de loc de existenta Lui. Inainte cred ca era mult mai usor sa crezi in el. Poate daca am face religie de mici si ni s ar explica mai bine ar fi altfel. chiar m as bucura daca ai putea sa ma ajuti putin