| harciog a întrebat:

Nu inteleg asta si tare as vrea.Rubrica aceasta ar trebui sa fie una plina de intelegere si pro credinta pentru ca, practic, asta sugereaza.Am luat un pic intrebarile la citit si descoper ca ar fi trebuit sa se cheme cu totul altfel numai Religie nu, din cauza ca 85 %dintre intrebari sint puse de atei cu scop de defaimare a credintei. Putem sa ne bazam credinta in stiinta pe defaimarea celeilante credinte care a precedat-o? Cum negam existenta lui Dumnezeu daca ne aducem aminte de El la orice pas, chiar si pentru a-l nega? Mai are nevoie de negatie ceva inexistent? Dar bag seama ca, pe cei mai multi, nu existenta in sine ii intereseaza cit mai mult dominarea oamenilor credinciosi. Cum comentati?

32 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Da dar de crestini nu zici nimic? Cand puneau intrebari din astea la panarama in care injurau ateii/satanistii si ziceau ca spunem niste prosti/cretini...etc care ar fi mai bine sa nu existe nu ii vedea nimeni nu?

| AnNaa67 a răspuns:

Asa este! Am pus si eu acelasi subiect chiar inainte cu cateva secunde sa vad aceasta de sus. Tara noastra este mai mult de jumatate plina de atei care nu-i suport si ne umple tara de... Nu mai spun si le-am mai spus, judecata de apoi va veni! Nimeni nu s-a intrebat vreo data de ce avem spaima aceasta in noi? Sau de ce ne lovim? Pentru ca facem mereu greseli.
Bai, aici este rubrica cu ce e popular nu cu religie.Hai sa avem putina minte!