anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg faza asta. Dumnezeu de ce nu acceptă oamenii gay/lesbiene? Incep sa nu mai cred in Dumnezeu, nu cred. Si ei sunt oameni si vor sa fie fericiti. Ma mai dispera guralivii astia care tot isi bat joc de oamenii acestia (sunt o fata). Este foarte incorect.

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu stim daca Dumnezeu accepta sau nu persoanele cu alta orientare sexuala, stim in schimb ca oamenii nu prea le accepta. Dar oamenii frustrati au in general o problema cu orice persoana vulnerabila, fie ca e gay, obeza, anorexica, neagra, de etnie rroma, etc. Atata timp cat tu esti ok cu tine inceateaza sa pui pret pe gura lumii.

Iar referitor la Dumnezeu...eu una cred ca Dumnezeu este iubire si ca ii iubeste pe toti oamenii, indiferent de orientarea lor sexuala happy

38 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Lasa-i pe popo sa adopte bebelusi, sa inveti si ei ceva de la ''parinti'' cum sa-si bage limba in toate locurile posibile si tot asa! Ce a ajuns lumea asta, plina de fel si fel de ciudati! Ai idee ce gasesti in wc-urile publice? Nu ai loc sa intri sa-ti faci nevoile in caz ca esti departe de casa, ca si-o trag homalaii intre ei acolo!

| pet555 a răspuns (pentru Oana92):

"Sa aiba si ei drepturi ca noi". Adica? Sa nu le dea nimeni in cap pe strada? Sa poata intra in magazine sa cumpere ce vor? Poate dreptul de a lucra si de a primi bani? Sau dreptul de a merge la scoala? Dreptul la casatorie? aaaa. Casatoria este intre un barbat si o femeie, pentru familie. Daca dezaxatii se casatoresc hai sa dam si copacilor dreptul de a fi presedinti ai tarilor! Dintre alte pacate, asta e unul major, fiindca distrugerea familiei este distrugerea societatii. Nu sunt cel mai sfant om. Dar nu sunt homo, nu am fost, nu voi fi si atata timp cat sunt crestin nici nu puteam fi vreodata. Numerosi oameni s-au vindecat de homosexualitate. Trebuie sa ai vointa si ratiune si minte. Eu nu urasc oameni. In primul rand ideea asta e bagata in cap. Nu exista mai multe orientari sexuale, iar iubirea baiat-fata e unica. Daca asa gandesti, bineinteles ca ai accepta si casatoria intre zoofili si animale. Daca o dereglare hormonala ar face pe cineva sa se "indragosteasca" de un perete, omul care se considera ca are ratiune, ar rezolva problema. Iar altfel, ia sa stea in banca lor sa nu ceara drepturi si sa faca parade scarboase.

| Oana92 a răspuns (pentru pet555):

Cata indoctrinare...

| Drimmero a răspuns:

Hai sa se legalizeze peste tot homosexualitatea, iar apoi sa vina tare din spate pedofilia si zoofilia, ce am rezolvat dupa aceea? Ne bagam singuri in ****. In loc sa cereti sa scapam de asa specimene, voi incurajati asa ceva, pacat. Daca acesti homo nu s-ar extinde si nu ar lua o conotatie urata, nu as avea foarte multe impotriva lor, adica sa se ''rupa'' intre ei cat or vrea, dar deja se dau legi care-i avantajeaza, mi-e si sila de ceea ce o sa urmeze in viitor!

| pet555 a răspuns (pentru Oana92):

Indoctrinare e mai degraba sa crezi ce spun dezaxatii care vor adepti:"e normal sa fii gay, e normal sa fii barbat si sa te crezi domnisoara". Cand este saritor in ochi ca nu e normal, sa crezi totusi asta e..grav. Asta e! sadwinking

| Seba2013 a răspuns (pentru pet555):

Eu nu pot sa inteleg, cum se poate numi crestina.
Un om sincer, nu este indoctrinat, eu cred ca ea este prefacuta.
Leviticul 18:22
Să nu te culci cu un bărbat* cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.

Isaia 5:20
Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău, care spun că întunericul este lumină şi lumina întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă şi dulceaţa în loc de amărăciune!

Romani 1:28
Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate,

| Seba2013 a răspuns (pentru Seba2013):

Mai este si Ieremia 23:17
Ei spun celor ce Mă nesocotesc: ‘Domnul a zis: «Veţi avea* pace!»’ şi zic tuturor celor ce trăiesc după aplecările inimii lor: ‘Nu** vi se va întâmpla niciun rău.’