Intr-adevar nu e atotstiutor. el e ATOATESTIUTOR! Ma rog ca El sa-ti deschida ochii! Si sa-ti arate dragostea Sa, chiar daca tu nu il iubesti. El te iubeste asa pacatos cum esti
Troll sau doar foarte...creştin?
Tie ti se pare ca e metaforic? Mie nu. D-zeu se exprima destul de clar si pe intelesul tuturor, cred. De ce sa alegem sa citim ce nu scrie, cand e clar ce scrie de fapt? Tocmai ai descoperit inca una din nenumaratele erori si contradictii ale bibliei. Daca cartea aia n-ar avea statutul actual, si sa zicem ar citi-o cineva pentru prima oara ca pe oricare alta carte obisnuita, ar lasa-o din maini dupa 2 pagini, pentru ca si-ar da seama imediat ca a fost scrisa de niste idioti.
Inseamna ca din cauza unor animale (oameni de fapt dar na) care fac prea mult rau(omoara animale, omoara alti oameni, distrug totul, absolut totul) Dumnezeu i-a abandonat pe toti si regrea ca a avut vreodata incredere in noi. Poti vedea lucrul asta si in acest videoclip daca inetelegi engelza urmareste cu atentie si vei vedea.
https://www.youtube.com/watch?v=QE_q6kMdpac
In traducerea lui Cornilescu cap. 6 ver. 6 este diferit:,, I-a parut rau Domnului ca a facut pe om pe pamant si S-a mahnit in inima Lui."
Deci Dumnezeu nu se caieste la o alta persoana, ci e trist pentru ca a creat niste fiinte asa pacatoase.
Din moment ce omului a inceput sa îi placa tot mai mult placerile lumii si destrabalarea, iar mai putin prezenta Lui e normal sa fie mahnit.
Dumnezeu nu a gresit cand l-a facut pe om. El l-a creat pe acesta ca sa fie un reprezentant al Sau pe pamant. Dumnezeu l-a facut pe om perfect, dar nu desavarsit, avand posibilitatea sa aleaga intre ascultarea sau neascultarea de Dumnezeu.
Pentru ca este un Dumnezeu perfect si atotstiutor deoarece El stie mereu de ce avem nevoie, chiar si atunci cand noi nu stim.
Ca sa intelegi mai bine lucrurile despre Dumnezeu, te sfatuiesc sa incepi cu Noul Testament, pentru ca este mult mai usor de inteles.
Eu cred ca din cauza nefilinilor sa intristat dumnezeu pentru ca sau corcit nefilini cu femeile frumosa si asa dadeau viata unor monstri care face multe rele si monstruozitati si cred ca din cauza asta sa mahnit dumnezeu si a hotarat sa trimita un potop sa i omoare pe toti si sa il lase doar pe noe sa se inmultesca