anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg o chestie, si anume de ce tot timpul la categoria asta(Religie) exista mereu o "batalie" intre atei si crestini?

De ce nu poate fiecare sa-i respecte credinta/necredinta celuilalt?

Răspuns Câştigător
| hate1t4ll a răspuns:

Sunt ateu si totusi respect RELIGIILE dar nu respect majoritatea credinciosilor.
Religiile sunt foarte interesante in timp ce majoritatea credinciosilor sunt tampiti,ignoranti,ipocriti si isi aleg cat la suta sa creada din religia lor,bineinteles depinde ce le convine lor.
Cum as putea sa am respect pentru oamenii naivi si nesimtiti? Nu spun ca toti credinciosii sunt asa(si pentru aceia am respect chiar daca au o credinta diferita de-a mea),dar marea majoritate se gasesc in cuvintele mele de mai sus.
E ca si cum mi-ai cere sa am respect pentru un om ce crede in Thor si toata mitologia nordica,si scoate ochii celorlalti ce nu au aceiasi parere ca el.Da, iubesc mitologia, religiile si istoria in general(si am cel mai mare respect pentru timpurile vechi).
Nu pot respecta un om ce nu foloseste logica catusi de putin si are impresia ca el este "Alesul".

33 răspunsuri:
| lifeForJesus a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Foarte bine, ma bucur pentru tine!
O seara faina sa ai! happy

Răspuns utilizator avertizat
| ciresik80 a răspuns:

Pentru ca pe atei ii doare ca sunt mai multi crestini stii cum e ala rau dupa ce il prinde pe unul in lat ii sopteste la ureche sa mai incerce sa atraga si pe altul catre ateism.Ateii vor impuna doctrina lor crestinilor iar crestinii stiu ca nu au dreptate si de aici se starnesc conflictele.