| mgtow a întrebat:

Nu-l inteleg pe Dumnezeu ce are cu mine donez sange facand un bine celor care au nevoie de el, ajut lumea cu o vorba buna, sprijin si in loc sa faca un miracol sa pot avea un servici nu are planuri pentru mine ori stie ca in viitor o sa imi fie mai bine?

Răspuns Câştigător
| Adryan_Dan_1991 a răspuns:

Chiar ma bucur ca Atei da sfaturi bune si mai spun sa nu me pierdem credinta deci nu sunteti atei cu adevart mai aveti o fimitura de credinta in voi si asta e bine ca din frimitura aceea se va face o bucata mare.
Iar pentru tine Mysogyn faci un lucru extraodinar de bun salvezi alte vieti e bine dumnezeu nu te va uita pentru apropele tau dar noi trebuie sa suferim pe acest pamant pentru am putea fii fericiti pe lumea cealalta asa ca nu-ti pierde credinta dumnezeu te va rasplati nu când vrei tu si când ai cea mai mare nevoie o sa vezi, tu roaga-te in continuare si vei vedea ca dumnezeu iti va asculta ruga

| mgtow explică (pentru Adryan_Dan_1991):

Unii dau raspunsuri aiurea aici cica in functie de gandirea mea ma ajuta sau nu stiu ce laughing copii ce sa le faci si ma bucur stiind ca fac un bine oamenilor pentru ca si pe mine ma trateaza bine cand merg sa rezolv niste acte, la ghisee etc... amabilitatea asta e buna aici la straini.

| Polonic1 a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Esti idiot.

| mgtow explică (pentru Polonic1):

Abtine-te de tampenii si invata bunele maniere, lu mata sa-i zici asa nu mie.

32 răspunsuri:
| William a răspuns:

Daca vrei servici ar trebui sa mergi la astia cu ocuparea fortei de munca nu sa donezi sange in speranta ca Dumnezeu iti va oferi un job. Si vezi ca si tu ai nevoie de sange nu numai bolnavii, nu-l dona pe tot.

| mgtow explică:

Nu ma aflu in tara igiena e un factor important aici la straini nu se pune problema, sa vada cat bine fac macar

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Stii ca exista o vorba, cu care eu sunt oarecum de acord: "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista!"
Interpretarea mea: poti crede in Dumnezeu, poti avea sperante, cerinte de la El, ce vrei tu! Nimeni nu te condamna pentru asta, dar NICIODATA nu vei reusi ceva in viata asta, fara propriul tau ajutor, propria ta gandire si manutele tale...amandoua.
Succes! Si mai cauta. Poate nu ai cautat unde trebuie. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici eu nu înțeleg viața care a fost atât de mârșavă cu mine!
Pa, pa.

| danay72 a răspuns:

Esti de apreciat ca faci lucruri bune pentru oameni, dar in Biblie este aratat ce trebuie sa facem pentru ai fi placuti si cand va interveni pentru oameni.Psalmi37:9-11; 72:12-16

| zurick a răspuns:

De ce toată lumea pune succesul său sau eșecul său pe seama lui Dumnezeu?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Depinde ce stii sa faci, eu am asteptat sa bata cineva la usa sa ma intrebe daca vreau bani dar n-a venit, inca il astept asa ca tine

| Radu284 a răspuns:

Nu stiu daca intrebarea e pe bune sau nu, tind sa cred ca nu. Dar in caz ca e pe bune, in religia crestina, Isus zice clar, in multe locuri in biblie, ca:
1. Vei primi lucrurile care iti sunt necesare pentru a trai (hrana, haine, etc.) in mod implicit.
2. Nu-ti strange averi pe pamant.
3. Rasplata va veni dupa moarte.

Eu nu sunt crestin si am alta perspectiva asupra lucrurilor, dar asta e another story.

| suffarstar a răspuns:

Nu-ti pierde credinta, fa un pas inspre obiectivul tau, si Dumnezeu va face doi.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

NU te supara, dar te-ai consultat cu Biblia, sa vezi daca este gandirea ta aprobata de Dumnezeu? Daca doresti citeste in Biblie urmatoarele versete din : Geneza9:4; Leveticul 17:14; Faptele apostolilor15:20,29..Sunt inlocuitori de volum sangvin,.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Nu te supara-dar ce religie ai?

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Ortodoxa

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aceea care asculta de Dumnezeu si se straduieste sa infaptuiasca vointa Sa, in acest caz, sa ne abtinem de la sange sub orce fel. Nu ma supar, sunt MARTORA.Tu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Atee(stiu ce parere o sa ai -dar asta e)
Oricum vreau sa stii ca nu am pus intrebarea pentru a jicni si daca cumva am facut-o imi cer scuze.
Era o simpla curiozitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Reliigile nu prea m-au interesat niciodata dar totusi aveam ceva mai important decat RELIGIA si anume CREDINTA(oricum-eram penticostala-adica acolo mergeam).
Acum mi-am pierdut-o-si cred ca DEFINITIV si IREVOCABIL(din cauza unor experiente dureroase la care VIATA m-a supus).
Deci sunt ATEE.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar pe mine nu ma jignesti scumpo, stiu, ca foarte multi oameni sunt azi in ignoranta fata de vrerea lui Dumnezeu, unii nu stiu, altii nu vor sa stie, altii nu si-au pus intrebatrea daca ar vrea sa faca ceea ce pretinde Dumnezeu, care este sursa vietii, si El stie ce este mai bine pentru noi, si ne informeaza prin cuvantul Sau Biblia. Dar nu obliga pe nimeni sa-l accepte. Dar obligatia mea fata de tine si fata de altii este sa-ti marturisesc adevar, de aceea ma numesc martora, pentru ca sa depun marturie orcui.

| mgtow explică (pentru PorumbRodica1965):

Ce treaba are gandirea mea daca eu fac bine in lumea asta

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru mgtow):

Daca tu asa consideri ca faci bine, asa sa faci cum vrei, dar, daca te intereseaza Dumnezeu cumva, este important sa ascultam de el, pentru ca doar el poate sa ne tina in viata asta si in ceea viitoare. El ne promite ca cei care vor face vointa sa se vor bucura de adevarata viata. Cati oameni au murit chiar daca li s-a administrat sange? Cati s-au imbolnavit si au contactat diferiti virusi, ez. sida, hepatita, boli venerice, si alte infectii. Voi faceti ce credeti.

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Are vreo importanta? Se fac pe aici "discutii" in functie de religia practicata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Binele este relativ.
Daca vrei ceva trebuie doar sa ceri.
Si sa stii frecventa sau canalul pe care se fac cererile.
Dumnezeu nu este singur, are o multime de ajutoare si fiecare se ocupa de un anumit domeniu.
Deci te duci la o biserica oarecare unde se oficiaza o slujba religioasa si in timpul slujbei spune si dorinta ta.
Iar cererea sa fie exacta nu generica.
Sau daca ai dubii cu puterea ta de emisie discuta cu un preot sa trimita el cererea pentru tine.
Totul este sa crezi sa se poate.
Succes.

| Peaches a răspuns:

Tu cauta in continuare si va fi bine

| JohnnyWylde a răspuns:

Dumnezeu nu are nimic cu tine. Tine minte ca orice lucru se intampla din anumite motive si pentru a avea anumite consecinte. Nimic nu e intamplator.

| Swan39 a răspuns:

Dacă faci un bine, fă-l pentru tine şi pentru satisfacţia pe care o ai (sau ar trebui să o ai) că ajuţi pe cineva cu ceva şi că astfel faci lumea un loc măcar un pic mai bun; oricât de mărunt ar fi acel lucru, contează. Nu aştepta să fii răsplătit pentru asta, că s-ar putea să tot aştepţi degeaba, mai ales dacă ceea ce aştepţi e un miracol venit din partea unei zeităţi.

| RexCuParuCret a răspuns:

(Matei cap 6) Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.
Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate.
Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El.
De aici tragi tu concluzia...

| casian_6565 a răspuns:

Dumnezeu te va ajuta pentru ca el stie mai bine cand ai nevoie de ahutorul lui nu te-ai gandit niciodata daca ai fi prmit rasplata acum dar totusi mai tarziu iti prindea mai bine? mediteaza putin...

| mgtow explică (pentru casian_6565):

Rasplata lui ar fi sa pot munci sa am un salariu dar daca are alte planuri de viitor sa vedem ce va fi.

| casian_6565 a răspuns (pentru mgtow):

Esti sanatos daca da atunci bucura te ca daca ai fi fost bolnav nu stiu cum ai muncii si ai putea sa faci ceva ce iti place

| nocturna a răspuns:

Eu sper sa ne "vindecam" de religie pana in mileniul 3. Cat despre servici, avem nevoie de un miracol sa gasim unul in Romanica.

| MateiMincinoiu a răspuns:

Faci lucruri bune! Cu siguranta o sa iti fie mai bine, toate la timpul lor! Multa bafta!