| mgtow a întrebat:

Nu-l inteleg pe Dumnezeu ce are cu mine donez sange facand un bine celor care au nevoie de el, ajut lumea cu o vorba buna, sprijin si in loc sa faca un miracol sa pot avea un servici nu are planuri pentru mine ori stie ca in viitor o sa imi fie mai bine?

Răspuns Câştigător
| Adryan_Dan_1991 a răspuns:

Chiar ma bucur ca Atei da sfaturi bune si mai spun sa nu me pierdem credinta deci nu sunteti atei cu adevart mai aveti o fimitura de credinta in voi si asta e bine ca din frimitura aceea se va face o bucata mare.
Iar pentru tine Mysogyn faci un lucru extraodinar de bun salvezi alte vieti e bine dumnezeu nu te va uita pentru apropele tau dar noi trebuie sa suferim pe acest pamant pentru am putea fii fericiti pe lumea cealalta asa ca nu-ti pierde credinta dumnezeu te va rasplati nu când vrei tu si când ai cea mai mare nevoie o sa vezi, tu roaga-te in continuare si vei vedea ca dumnezeu iti va asculta ruga

32 răspunsuri:
| mgtow explică:

Nu ma aflu in tara igiena e un factor important aici la straini nu se pune problema, sa vada cat bine fac macar

| RexCuParuCret a răspuns:

(Matei cap 6) Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.
Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate.
Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El.
De aici tragi tu concluzia...