Nu, plăcerea nu este păcat, atât timp cât este experimentată în cadrul binecuvântat de Dumnezeu - cel marital. Așa-zisele "reguli" sunt pentru fericirea noastră. Și unui copil de 2 ani îi interzici cuțitul pentru că îl iubești.
Când plăcerea intimă este experimentată în afara casatorei, într-un mod haotic mai ales, apar situații neplăcute: inimi frânte, boli specifice, etc.
Ce situatie neplacuta iti poate da o mastur.are o data pe saptamana?
Inima franta o poti experimenta si in casatorie. Cunosc un caz in care 2 oameni s-au casatorit virgini, s-au iubit o perioada si acum nu mai sunt fericiti pentru ca a intervenit monotonia, au inceput sa-si vada mai tare defectele si nu si le pot schimba de dragul celuilalt. Ea spunea ca ar putea divorta oricand pentru ca oricum toate le face fara el. Deci casatoria nu te fereste de necazul in dragoste. De boli da, daca ambii se casatoresc virgini.
Ziceai ca unui copil ii interzici cutitul pentru ca il iubesti. Cutitul este periculos. Sexul protejat nu este periculos. Poti experimenta inima franta dar asta nu este ceva grav. Te intareste si te face sa inveti defectele unor oameni de care nu poti trece sau poate tu ai defecte peste care unii nu pot trece. Nu te poti intelege cu toata lumea. Faptul ca experimentezi un pic inainte de casatorie e bine. Iti dai seama care este omul potrivit pentru tine. Daca ai noroc ca primul sau prima sa fie perfecta foarte bine. Dar asta se intampla rar. As fi regretat amarnic daca ar fi ramas toata viata cu primul meu iubit.
Secretul unei căsnicii fericite nu constă doar în faptul de a te căsători virgin.
"Sexul protejat nu e periculos" - fals, nici o metodă nu este sigură 100%.
Ți-ar plăcea să fii ca un ștergar de care orice își poate șterge mâinile?
Este adevarat sa nici o metoda nu este sigura 100% dar nu mai suntem in evul mediu sa ne pazim de o boala sau de o sarcina nedorita doar prin abstinenta.
Faptul de a avea relații intime doar in cadrul căsniciei nu doar ne păzește de boli dar și contribuie la o căsnicie reușită. ( Dacă știu că ea umblă mai înainte din penis in penis, pot fi sigur că acum când e căsătorită va fi fidelă?)
Daca ea a mai avut pe cineva inainte sa fie cu tine asta inseamna ca este infidela sau ca va fi? Infidel inseamna sa te insele nu sa aiba fosti iubiti.
Faptul ca am mai avut pe altcineva in afara de iubitul meu actual ma face sa-l apreciez mai mult, am invatat ce anume trebuie sa caut la un barbat, ce este si ce nu este potrivit pentru mine, sa ma uit mai atenta atunci cand aleg pe cineva care sa-mi fie partener de viata.
Se intampla foarte rar ca primul iubit/a sa fie pe vecie. Pentru ca nu te poti intelege cu toata lumea sa fie asa de usor sa gasesti pe cineva cu care sa vrei sa-ti imparti toata viata si batranetile.
M-am referit la faptul că aceasta contribuie la încrederea reciprocă.
Și nu sunt de acord că e rar că prima sa fie pe vecie. Nu e rar. Mai ales dacă sunt gărgăuni in capucian și nu se grăbesc la căsătorie cu ochii închiși.
Și invers, nu e rar ca cei care rezolvă neînțelegerile prin divorț să recurgă iar la aceasta la următoarea problemă.
IrenneDrt întreabă: