Muhahahaha. Este adevarat, ma tau, si imi curge sange, si ma uit la filme cu demoni, poate chiar sunt posedata. De-asta am venit sa va invadez! Nu stiu daca voua va plac demonii, cred ca nu.
Nu pot sa ma omor. Sunt nemuritoare, de aceea ma tai, daca vrei pot veni la tine sa-ti demonstrez
Auziti numai eu cred ca ar trebui pus un zid de asta intre categoriile T/A si religie?
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Sper ca ti-a placut >:)
http://bluebus.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/sangue.jpg
Http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyr55jA5AW1qad7blo1_500.gif
Mi se pare mie sau tu nu esti unul de-al lui Dumnezeu?! Daca ai fi fost nu ai fi reactionat asa . Vrei sa imi spui adevarul?
Eh sunt dar nu intr-un sens crestin...Doar numele meu ar trebui sa spuna mai multe nu?
Iti sugerez ca dupa ce te tai sa sugi sangele imediat, nu lasa sangele sa ia prea mult contact cu aerul, in felul asta isi pierde din gust.
Exact asta fac . Imi place mult gustul de sange, mai ale ca al meu e mai amarui decat al unor prietene
Din ce parte a corpului te hranesti? Eu am incercat pana acum de pe maini si picioare.
Atunci de ce mai stai de partea aceea? De ce nu vii acolo unde tot ce vrei poti face fara ca cineva sa iti atraga atentia? Eu una asa am facut, iar acum mama incearca sa ma schimbe, dar nu v-a reusi
Pai,din maini si de la obrazul unor fete . De la maini ma hranesc mai mult de la degete. Acolo doare mai puti si imi e mai usor sa fac rost de mai mult .
Sunt liber cugetator adica am ce opinie vreau eu si nu accept niste dogme prestabilite
Ar trebui sa o asculti pe mama ta ea reprezinta modelul tau in viata nu?
Incearca si de la animale, de exemplu o gaina, un pui, depinde in ce zona esti : de la sat /oras. Eu sunt de la sat si ma pot infrupta dintr-un animalut cand am eu chef.
Nu o ascult decat in privinta asta. Oricum nu prea am timp de vorbit cu ea . Si cum naiba am ajuns sa vorbim de mine cand eu vreau sa te atrag spre partea mai intunecata? Nu mai schimba subiectul )
Eu sunt din Bucuresti dar nu voi incerca asta pe animale. Imi e mila de ele, si as incepe sa plang.
A inceput sa-ti placa razboiul asta
Aseara erai irascibil!
Deci,v-ati planificat sa invadati T/A-ul? Si noi! Si ce momente, cand esti irascibil?
"Sa te atrag spre partea intunecata"? . Esti inca mic copil in aceasta arta a turturii. Iti este mila de animale si totusi zici ca esti "posedata"? Ei bine nu exista posedari. Te hranesti de acolo unde te doare mai putin? Eu ma hranesc de acolo de unde doare mai mult, pentru a simti fiecare minut de durere, de tortura, de teroare...Cand ai sa inveti ce e ura adevarata atunci sa vorbesti despre pofta de sange, partea intunecata si chestii din astea. Daca nu poti sa omori nici macar un animal atunci tot ce ai spus pana acum sunt simple facaturi.
Eh imi place sa le spun oamenilor cum sunt si de aceea unii considera ca ii jignesc..Aseara eram si obosit si m-am luat la hartza cu una Si de aia irascibil
Si da T/A este o categorie interesanta