Las-o pe tati intrebare in pace. Ce ai cu ea? Si cel mai importatnt lucru, se pare ca ai venit si tu .
Mno serios )
Ocupă loc degeaba.
Veniș și eu.
Esti posedata de demoni si invadezi categoria religie! chemati preotul cat ii fac o rugaciune.
Muhahahaha. Este adevarat, ma tau, si imi curge sange, si ma uit la filme cu demoni, poate chiar sunt posedata. De-asta am venit sa va invadez! Nu stiu daca voua va plac demonii, cred ca nu.
Iti sugerez ca dupa ce te tai sa sugi sangele imediat, nu lasa sangele sa ia prea mult contact cu aerul, in felul asta isi pierde din gust.
Exact asta fac . Imi place mult gustul de sange, mai ale ca al meu e mai amarui decat al unor prietene
Din ce parte a corpului te hranesti? Eu am incercat pana acum de pe maini si picioare.
Pai,din maini si de la obrazul unor fete . De la maini ma hranesc mai mult de la degete. Acolo doare mai puti si imi e mai usor sa fac rost de mai mult .
Incearca si de la animale, de exemplu o gaina, un pui, depinde in ce zona esti : de la sat /oras. Eu sunt de la sat si ma pot infrupta dintr-un animalut cand am eu chef.
Eu sunt din Bucuresti dar nu voi incerca asta pe animale. Imi e mila de ele, si as incepe sa plang.
Ce rea esti
Stiu
"Sa te atrag spre partea intunecata"? . Esti inca mic copil in aceasta arta a turturii. Iti este mila de animale si totusi zici ca esti "posedata"? Ei bine nu exista posedari. Te hranesti de acolo unde te doare mai putin? Eu ma hranesc de acolo de unde doare mai mult, pentru a simti fiecare minut de durere, de tortura, de teroare...Cand ai sa inveti ce e ura adevarata atunci sa vorbesti despre pofta de sange, partea intunecata si chestii din astea. Daca nu poti sa omori nici macar un animal atunci tot ce ai spus pana acum sunt simple facaturi.
Ba nu,sunt fel si fel de oameni. Daca tu nu poti intelege asta este problema ta. Si daca ar fi sa o dau asa,da am o varsta mica, gelos? Nu te mai lua de altii daca nu stii prin ce au trecut si prin ce trec in actualul fapt. Si da, ma abtin sa nu fac misto si ca toate alea pe aici . Nu mai judeca lumea abia cunoscuta. Si ce daca beau de unde doare mai putin. Eu poate sunt sadica, dar tu esti psihopat daca omori animale si le bei sangele, fara suparare.
Trebuie iar sa crezi in EL
Daca tu crezi in Dumnezeu si nu exista nu pierzi nimic dar daca nu crezi in Dumnezeu si EL exista atunci ai totul de pierdut.
Cum spuneam asta e o arta, nu are nimic de a face cu nebunia.
E problema ta daca ai chef sa bei sange de la alte persoane din aceeasi rasa. Nu ai de unde sa stii cand vei face cancer sau leucemie.
Pisi, daca ma sugi si pe mine? ))))))))))))))))))))
Ce sunteti asa seriosi? Copiii din ziua de azi stiu multe si cred ca pot intelege o gluma(chiar daca-i una proasta, recunosc).
Nu pot sa ma omor. Sunt nemuritoare, de aceea ma tai, daca vrei pot veni la tine sa-ti demonstrez
Vin-o Te astept!
Sper ca ti-a placut >:)
http://bluebus.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/sangue.jpg
Http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyr55jA5AW1qad7blo1_500.gif
Da Da mai vreaaaau HAHA
Mi se pare mie sau tu nu esti unul de-al lui Dumnezeu?! Daca ai fi fost nu ai fi reactionat asa . Vrei sa imi spui adevarul?
Eh sunt dar nu intr-un sens crestin...Doar numele meu ar trebui sa spuna mai multe nu?
Atunci de ce mai stai de partea aceea? De ce nu vii acolo unde tot ce vrei poti face fara ca cineva sa iti atraga atentia? Eu una asa am facut, iar acum mama incearca sa ma schimbe, dar nu v-a reusi
Sunt liber cugetator adica am ce opinie vreau eu si nu accept niste dogme prestabilite
Ar trebui sa o asculti pe mama ta ea reprezinta modelul tau in viata nu?
Nu o ascult decat in privinta asta. Oricum nu prea am timp de vorbit cu ea . Si cum naiba am ajuns sa vorbim de mine cand eu vreau sa te atrag spre partea mai intunecata? Nu mai schimba subiectul )
A inceput sa-ti placa razboiul asta
Aseara erai irascibil!
Am si eu momente.
Deci,v-ati planificat sa invadati T/A-ul? Si noi! Si ce momente, cand esti irascibil?
Eh imi place sa le spun oamenilor cum sunt si de aceea unii considera ca ii jignesc..Aseara eram si obosit si m-am luat la hartza cu una Si de aia irascibil
Si da T/A este o categorie interesanta
Stiu ca suntem tari . Te alaturi?
Nu stu'
Te-ademenim cu o bere?:>
http://i.imgur.com/T2DZDsC.jpg
Ciudat vad ca esti singurul care vrei pace de la religie... bv'o poate mai convingi lume
Acum serios, de unde le luati?
Pisi, lasa-l pe Horror in pace. E de-al meu.
Google Imagini
Nu cu o bere..Cu mai multe!
Nu vreau nici o pace dar nu am nici o treaba cu voi! Nu ma intereseaza cu cine v-ati certat..Nu e treaba mea
Om corect, bv'o ai 2 berii de la mine
Dar nu-s in pace sunt in razboi?
Sunt nemuritoare
Atunci dati viata pentru omenire. Crede-ma, dandu-ti viata chiar ne ajuti.
Sau macar nu mai consuma legale, ca o sa ajungi sa-ti bag cutitu-n coaste... De fapt, daca ma gandesc mai bine, continua!
Mda...Vorbe-n vant nu-s pentru mine scumpete!
Si ce ai vrea, sa vin sa-ti tai eu gatul?
Normal ma ca vrea de ce o mai intrebi pe biata fata nu vezi ca asteapta sa fie abordata?
Oh, nesimtitul de mine, cum de nu mi-ai dat seama. Pai atunci, "sa trecem la treaba".
Asa te vreau
Lasa-ma cu chestii d-astea...
Ok,acum ai fost foarte rau
Hai te rog sa ma ierti
Auziti numai eu cred ca ar trebui pus un zid de asta intre categoriile T/A si religie?
http://www.google.ro/......tp?/imgres