Las-o pe tati intrebare in pace. Ce ai cu ea? Si cel mai importatnt lucru, se pare ca ai venit si tu .
Mno serios )
Te-ademenim cu o bere?:>
http://i.imgur.com/T2DZDsC.jpg
Ba nu,sunt fel si fel de oameni. Daca tu nu poti intelege asta este problema ta. Si daca ar fi sa o dau asa,da am o varsta mica, gelos? Nu te mai lua de altii daca nu stii prin ce au trecut si prin ce trec in actualul fapt. Si da, ma abtin sa nu fac misto si ca toate alea pe aici . Nu mai judeca lumea abia cunoscuta. Si ce daca beau de unde doare mai putin. Eu poate sunt sadica, dar tu esti psihopat daca omori animale si le bei sangele, fara suparare.
Trebuie iar sa crezi in EL
Daca tu crezi in Dumnezeu si nu exista nu pierzi nimic dar daca nu crezi in Dumnezeu si EL exista atunci ai totul de pierdut.
Cum spuneam asta e o arta, nu are nimic de a face cu nebunia.
E problema ta daca ai chef sa bei sange de la alte persoane din aceeasi rasa. Nu ai de unde sa stii cand vei face cancer sau leucemie.
Ciudat vad ca esti singurul care vrei pace de la religie... bv'o poate mai convingi lume
Atunci dati viata pentru omenire. Crede-ma, dandu-ti viata chiar ne ajuti.
Sau macar nu mai consuma legale, ca o sa ajungi sa-ti bag cutitu-n coaste... De fapt, daca ma gandesc mai bine, continua!
Nu vreau nici o pace dar nu am nici o treaba cu voi! Nu ma intereseaza cu cine v-ati certat..Nu e treaba mea
Normal ma ca vrea de ce o mai intrebi pe biata fata nu vezi ca asteapta sa fie abordata?
Oh, nesimtitul de mine, cum de nu mi-ai dat seama. Pai atunci, "sa trecem la treaba".