| SkandallKamataru a întrebat:

Nu-mi vine sa cred ca suntem in 2023 aproape 2024 si lumea inca mai crede in Dumnezeuhee hee laughing
Cand vor evolua si oamenii astia? S-a demodat de mult treaba cu Dumnezeu, sa crezi in el in 2023 mi se pare trist, si nici nu mai e la moda.
Voi ce parere aveti?

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Râdeți râdeți negați negați voi existența lui Dumnezeu. când o sa va treziți la realitate cu Adevărat și când o sa visa deschidă ochii și sufletul ăla întunecată... Atunci credeți-mă ca nu o sa mai aveți aceași pofta de râs...

| RAY a răspuns:

Iahve spune clar, cei care nu cred in mine să omorâți fie mare fie mic, în curând vine Mesia care va aduce pace în lumea.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Iahve are un singur popor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu ma interesează nici iahov și Niciun Dumnezeu sau isus.

Ma interesează și îmi pasa cu Adevărat si este prioritatea mea ea tot ce iubesc pe pământul ăsta cu Adevărat restul sa ia foc cu mine o dată dacă este cazul da la ea nu renunț orice ar fi. Sa fiți sănătoși cu Dumnezeul vostru și toți sfinți voștri la un loc. Dumnezeul meu îngerul meu este pe Pământ. AA.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce înger este? Îngerul în iudaism este arhanghelul Gabriel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dumnezeul meu și îngerul meu este pe Pământ ăsta nică ieri alt undeva decât în inima mea in gândul meu în viața mea zi de zi noapte ia este totul absolut totul nu Dumnezeu nu nimeni și Niciun sfânt și nimic decât IA.AA O_O

| SkandallKamataru explică (pentru anonim_4396):

Care ia? Cine e acest ia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Rămâne la mine toată viața răspunsul ăsta cât voi trăi pe pământul ăsta ia este și va rămâne toată fericirea mea Adevărată cu Adevărat nici Dumnezeu nici nimeni pe pământul asta Absolut nimeni nu-i ia locul în inima mea. Dacă ar fi să-mi i-as cineva în cale să-mi spună îți iau viața onur astăzi este ultima ta zi și ai voie să-mi ceri orice Iași cere s-o pod vedea so pot auzi pe ia s-o vad s-o aud Iași cere restul sa ma îngrope și de viu fără coșciug în cearceafă și Pământ cu macaraua sa toarne pe mine și asfalt sa treacă peste mine să-mi tragă și un glonț în frunte și foc să-mi dea tot accept sa ma lege de mâini și piciore să mă tragă cu mașina păna rămâne fără roți tot accept este tot ce iubesc pe pământul ăsta tot ce este mai frumos mai curată și ma și mai și mai și ma este ia atâta nimeni absolut nimeni și nimic

Care ia ma diliule? Despre cine vorbesti?

anonim_4396

InimAmeA.

Despre cine vorbesti? Nu citim ganduri sa stii.
Da-ne si noua o poza.

anonim_4396

Mai bine mor mă calcă o mașină decât să-ți dau o poza cu inimAmeA. O poza de a ei valorează mai mult ca viața mea și orice și ori și cine sa fie. Aleg sa mor decât sa arăta vreodată la cineva o poza cu ia mor și tot nu dau și Nu.

Ai probleme cu capu laughing

anonim_4396

Un om cu probelme la cap cum crezi tu. Nu poate sa muncească 10 ore de luni până vineri sa știe 4 limbi străine sa schimbe 3 orașe în străinătate de unul singur să-și plătescă chirie facturi sa se întrețină de unul singur fără niciun ajutor de la nimeni. Și 11 ani de străinătate.

Ba poti sa ai probleme si sa faci asta laughing Foarte bine.

| MarianWLF a răspuns:

Noi ne credem la moda, Dumnezeu a fost si va fi acelasi intotdeuna, si contrar celor spuse de tine cat de evolutati suntem de fapt? Daca nu am avea la nas tot, mancare, gaz, curent, caldura, apa, ce am face? Daca de maine rafturile market-urilor vor fii goale, crezi ca te descurci mai bine ca oamenii ce au trait acum 100-200 de ani? Nu ai stii sa faci nimic spre deosebire de ei, au evoluat unii din noi care au schimbat lumea prin descoperiri, ia pune si fa tu un banal bec fara sa te uiti pe google, il faci? Nu-l faci laughing
Lasa pe fiecare sa creada in ce vrea.

| SkandallKamataru explică (pentru MarianWLF):

Il fac ma cum sa nu-l fac laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Am dat cautare pe google si ghici
,, La ultimul recensamant peste 83% s=au declarat crestini ortodoxi.Din acestea cred ca cel putin jumate sunt practicanti adica merg la biserica periodic
restul de pana 99 % apartin altor religii/culte.Iar sub 1% s-au declarat atei
Uite aici
Structura confesională a fost declarată de 16.397, 3 mii persoane din totalul populației rezidente și arată că 85, 3% dintre persoanele care au declarat religia sunt de religie ortodoxă. 4, 5% s-au declarat de religie romano-catolică, 3, 0% de religie reformată, iar 2, 5% penticostală. Ponderi între 0, 4% - 0, 8% au înregistrat următoarele religii: greco-catolică (0, 7%), baptistă (0, 6%), iar adventistă de ziua a șaptea și musulmană câte 0, 4%. S-au declarat „fără religie" sau atei sau agnostici un procent de 0, 9% din totalul populației.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/......ni-2199695

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere'''
Asta in Romania
Deci momentan Dumezeu este si va fi la,,, moda'

| SkandallKamataru explică (pentru Fatamuntilor):

Nu stiu mai fata a muntilor, chiar ma doare capu am tras azi la sala si am bagat 3 cupe de preworkout, imi pompa adrenalina in vene am rupt acolo da m-am epuizat rau de tot is mort acum ma duc sa ma culc.

| T0Teu a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Cand îți vei da și tu seama ca te înșeli și exista Dumnezeu? Trebuie sa fie la moda sa crezi în Dumnezeu sau trebuie sa fie ceva real? Exista Dumnezeu, rai, iad, îngeri și tot ce e legat de asta. Nu sunt mituri. Oh, de ai vrea sa asculți de Dumnezeu... sa știi ca mai ai ocazia sa te întorci la El doar cât mai ești în viață. După ce vei muri te vei lamuri ca am avut dreptate, dar va fi prea târziu...

| Angeloxd a răspuns:

Ce a provocat big bang-ul daca nu existau legile fizicii inainte de el?