| IoanieCriminalul a întrebat:

Nu pot sa cred cat de jos au ajuns crestini doar ca sa convinga atei sa creada in zeul lor. Urmariti urmatorul clip
http://www.youtube.com/watch?v=XLpTQMhEqZI

Totusi copilu asta ori fumeaza iarba ori a luat spaga de la biserica.

Răspuns Câştigător
| LordBolton a răspuns:

Eu cred varianta cu iarba

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Bunicul meu a vazut iadul si raiul si a vazut-o pe mama lui in iad cum se chinuia. Dupa aceasta experienta a zacut doua saptamani la pat. Apoi s-a pocait el si bunica mea.Erau singurii din sat pocaiti.Acum ei sunt la Domnul. Un coleg de-al sotului meu care radea de el ca s-a pocait a ras si a spus daca exista Dumnezeu sa ma schimbe de pe un picior pe celalalt.A doua zi a avut un accident foarte grav la locul de munca i-a fost prins un picior la masina la care lucra si a fost operat.In timpul operatiei a vezut cerul si iadul si pe Domnul Isus.Cand s-a trezit a cerut o Biblie si de atunci s-a pocait.Eu nu castig nimic daca cineva se pocaieste sau nu.Eu as dori ca toti sa primeasca bucuria mantuirii in inima. Nimeni nu se va putea dezvinovati.,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Ema, te-am mai intrebat de 2 ori, la aceeasi poveste, si nu mi-ai raspuns. Ce parere avea bunicul tau despre mama lui?

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu ti-am raspuns pentru ca, sincer nu am cunostinta.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Bunicul meu a avut o experienta reala si trebuie sa o spunem si altora ca ei sa stie ce ii asteapta.

Poate ca si eu am avut experiente asemanatoare.

Sigur ca am avut. Tu crezi ca oamenii ar renunta la placerile de o clipa pe care ti le ofera lumea daca nu ar fi convinsi de existenta lui Dumnezeu?

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Buddha a renuntat la regatul sau, sunt sigur ca poti renunta la multe pentru convingerile tale

Poate ca pentru tine nu.

| MMihai a răspuns:

Ce vrei să viseze, un copil de pastor creștin de 3 ani == deci îndobitocit cu creștinism în ultimul hal ==?

| EmaS a răspuns (pentru MMihai):

Atunci ma gandesc ce ar trebui sa viseze un copil de ateu, Pokemon?

| MMihai a răspuns (pentru EmaS):

Pokemon=Numele Pokémon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, ce în traducere înseamnă monștri de buzunar.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon

Vezi că „ omul invizibil" era orb și citește și află, de ce era / este orb „ omul invizibil "!

„ Bunicul meu a vazut iadul si raiul "== a vizat, că a văzut!

Nu ai cum să vezi, nici raiul și nici iadul!

a vedea ==A (se) percepe cu ajutorul văzului.
http://dexonline.ro/definitie/vedea

Ai auzit de rapiri sufletesti?

| MMihai a răspuns (pentru EmaS):

Nu și nici nu văd legătura!

Nu ai cum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MMihai):

Rapirile sufletesti sunt viziunii primite de la Dumnezeu. Oricum din cate vad tu esti deist, ori panteist?

| victoreanu a răspuns:

Scepticismul este o infirmitate, nu o sursă de vanităţi.
Octavian Paler

| Mădă0611 a răspuns:

"Tatal baiatului, un pastor cu frica lui dumnezeu..." mai mult nici nu e nevoie sa stim.
Ai observat ca astia cu marturisiri de genul sunt pocaiti, si majoritatea sunt din America? Rar vezi unul de altundeva. Astia sunt indoctrinati pana in maduva oaselor. Pe grasu ala "ne mono" (ne maimuta) l-ai vazut?

| Exilee a răspuns:

"Nu pot sa cred cat de jos au ajuns crestini doar ca sa convinga atei sa creada in zeul lor" Este treaba fiecaruia si convingerile sale. NU AI NICIUN DREPT sa dispretuiesti libera exprimare. Asta 1 la mana. In al doilea rand in premisa te referi la TOTI crestinii si ceea ce evident argumentul tau este nevalid deoarece in aceasta sfera de influenta, anumiti crestini -de fapt aproape toti- respecta decizia fiecaruia. Deci si aici, premisa ta este gresita.

"Totusi copilu asta ori fumeaza iarba ori a luat spaga de la biserica." Adu contraargumente CORECTE si atunci o sa fiu de acord ca toate vorbele sale sunt false. Pana atunci, revino cu noi sugestii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bleg.ma intereseaza sa salvez un ateu din ghearele pacatului si a mortii asa cum a facut Iisus pentru toti oamenii.dar ma doare la tilinca si 5 metri mai fata de ateii care nu vor sa aceasta.adica eu imi fac datoria mea de crestin.dar nu oblig, nu fortez, si nu fac prozelitism agresiv.adica sa ma tin ca scaiul de trena prostului. fiecare moare singur fratica.in legea lui pre limba lui.succes in saltul cel mare.vezi,cacalatoriile lungi se fac cu mijloace rapide. drum bun, si bilet numa dus.

| BlackSulphur a răspuns:

You know... LSD is really good...

| DiamondEyes a răspuns:

Probabil sufera de probleme psihice.
Cel mai probabil!