Sincer, toata viata vei fi macinat de gandul asta chiar daca nu il vei exterioriza. Asta este problema pacatului, a relatilor sexuale INAINTE de casatorie. Fiecare face ce vrea cu viata lui dar consecintele sunt langa noi. Ai doua variante, fie accepti situatia sau nu iar atunci hotarastete caci altfel vei avea o viata de iad in momentele de neamplinire (cearta, nemultumiri, discutii). De fiecare data cand vor apare conflicte gandul iti va scoate acest eveniment in fata iar un repros in acest caz este devastator. Nu conteaza in ce secol traiesti, consecintele se repeta.
Ala pe care si-l face omul singur.
Ala din sufragerie, dormitor, bucatarie.
Bucatarie, placerea stomacului da frisoane unora.
Mananc dar nu fac un ZEU din mancare ci doar o necesitate.
Iubeste-o.Daca ai iubio nu ai mai avea gandul asta obsedant in cap.La tine e o chestie mai mult de orgoliu decat de dragoste.
A fost cu el, asta nu poti sa schimbi si nici ea nu are vina.Nu avea de unde sa stie ca dupa ceva timp te va intalni pe tine si te va iubi asa ca nu o mai chinui cu obsesia ta.Accepto sau las-o ca nu este nimeni obligat sa suporte orgoliul fara margini a unei persoane poate frustrate si extrem de geloasa.
Să te sinucizi și ai scăpat de toate grijile, în special de mentalitățile demne de evul mediu și Ceaușism! O femeie NU TREBUIE să fie virgină ca să fie a ta. Ce crezi că dacă i-o tragi tu de prima nu poate curvi? Și încă cum, datorită ție că ai desigilat-o devine curioasă cum i-a lu' altul. Poate mai bună ca a ta )).
Deci iubește-o sincer și gândește rațional acest gând ca fiind o idee inchizitorie, că asta și este de fapt.
Cel mai periculos e atunci când ambii îs virgini. Să vezi cum pică coptilu' :''
Nu o iubesti destul de mult prietene, asta e problema ta. Macar ea a fost prima pentru tine sau esti si tu curvar?
Ceea ce ține de trecut trebuie să rămână acolo. Eu nu înțeleg care-i faza dacă a fost virgina sau nu? Tu ai fost virgin? Și acum ești frustrat că ea s-a f**** înaintea ta? Frate dacă o iubești nu te interesează asta de ce nu poți să te bucuri de relație?
Oricum peste ani când o sa te căsătorești tot peste una care-i ciobită o să dai poate o sa fie mult mai ciobită decât asta.
Ar trebui să apreciezi că e sinceră și ți-a spus că nu mai e virgină.
Hristos a înviat!
Această problemă a ta, îţi poate fi de mare folos dacă, prin ea, te vei vindeca de anumite complexe şi frustrări de ale tale. Şi eu mă confrunt cu această dilemă, însă îmi dau seama că e problema mea şi nu a ei.
În primul rând este problema ta şi nu a ei! Acesta este primul lucru pe care trebuie să-l conştientizezi. Acest gând de al tău ascunde frustrări şi neîmpliniri.
Iar " laitmotivul " acestei probleme pentru mulţi tineri ( printre care mă număr şi eu ) este " că nu a fost a mea ". Dar ea este o persoană liberă, nu este proprietate privată sau obiect sexual. Probabil că te simţi complexat pentru faptul că nu ai fost cel care " a tăiat panglica ". E posibil să îl consideri pe primul ei băiat, ca fiind superior ţie, datorită acestui lucru.
Am auzit şi eu că băiatul care dezvirginează domnişoara, rămâne în sufletul ei pentru totdeauna. Acest lucru nici eu nu îl accept. Însă viaţa mi-a demonstrat că este o minciună.
Marius, eu te sfătuiesc să îşi rezolvi aceste frustrări ale tale şi vei vedea că viaţa ta se va schimba. Ţi-o spun din experienţă!
Mai mult, este posibil ca şi iubitei tale să îi pară rău de ceea ce a făcut. Dar nu înseamnă că dacă nu mai eşti virgină, nu te mai poţi dărui unui băiat. FALS! Iar dacă crezi că dăruirea unei fete băiatului este cea sexuală, te înşeli!
Ai o mare şansă, ca, cu această problemă, să te dezvolţi interior
Hristos a înviat şi numai bine