Unde ajunge ţara asta mă, dacă şi cuvintele unui om i le furaţi.Multă lume ştie de articolul ăsta, data viitoare încearcă cu alte furăciuni dar nu aşa cunoscute.
Deci...sa inteleg ca tu urasti ateii ca se cred superiori credinciosilor? Pai din intrebarea asta reiese ca tu te crezi superior ateilor.
Pe bune acum,ai stat mult sa gandesti intrebarea asta?
Nu stiu de ce generalizezi,ai cunoscut toti ateii si ai ajuns tu la concluzia asta idioata?
Oamenii nu sunt numai atei si credinciosi,ce naibii?
Si pana la urma,eu de ce sa nu-mi sustin ideea? Care mi se pare mai logica,decat prostiile alea care sunt scrise in biblie?
Daca imi sustin ideea nu inseamna ca ma cred superior sau cum dracu' ne-ai mai catalogat tu.
Si oricum,credinciosii ce fac? Ne dispera tot timpul cum ca "Dumnezeu exista!" dar "Crede si nu cerceta!" si pot sa spun ca ei ne privesc cu mila si ne-o si zic,cica din cauza ca noi o sa ajungem in Iad,pentru ca nu credem in S.F.-urile alea.
Daca tot e sa judeci,macar judeca calumea.
Atei vs. credinciosi,da? Poti sa spui defectele ateilor, dar poti sa spui si defectele credinciosilor.
Plus ca mai e o chestie: nu e mai bine sa fii ateu, sa dai cartile pe fata si sa iti sustii ideea (logica), decat sa pretinzi ca esti cel mai mare credincios de pe planeta, cand faci 100 de pacate pe minut? (vorbeam in general, acum).
Nu, ateii nu sunt cei mai rai oameni de pe planeta.Doar ne sustinem ideile (repet, logice) si daca trebuie s-o facem clar si raspicat...o facem! Fie ca ne judecati, va convine sau nu!
Pace!