| DanionM a întrebat:

"Nu se poate ca Dumnezeu să nu asculte rugăciunea omului, dacă omul ascultă pe Dumnezeu " (avva Isaia)

Ce relevanţă mai are, pentru cei care "nu ascultă şi ei la rândul lor de Dumnezeu", pretenţia ca rugăciunile lor să fie ascultate?

2 răspunsuri:
| soni2001 a răspuns:

Dumnezeu este bun si nu cred ca o sa le dea o pedeapsa asa de crunta, dar tot o sai pedepseacsca.nu zic ca as traii dupa vechiul testament, dar...

| zavaidoc a răspuns:

Asi dori sa-ti raspund cu un exempiu trait de mine multi ani in urma cand nu-l cunosteam pe Dumnezeu si eram un om din lume (nu ca acum sunt perfect si nu asi gresi ).Am avut o problema creata de aceasta tranzitie a romaniei,cand oamenii ramaneau lesne fara locuri de munca iar situatia lor materiala deja precara se inrautatea.Ei bine,si eu am fost unul din ghinionisti.Tin minte ca acum ca intro seara de INVIERE am calcat pragul bisericii si eu care de obicei faceam din aceasta sarbatoare numai un prilej de a chefui si manca bine,de data aceasta am intrat si m-am rugat lui DUMNEZEU si DOMNULUI ISUS sa ma ajute sa-mi gasesc un loc de munca. La scurt timp totul sa transformat in realitate,la modul ca cineva a venit la mine acasa si m-a chemat la munca, fara ca eu nici macar sa ma mai ostenesc sa caut.
Deci dragul meu, mentionez ca in acel timp nu-l cunosteam pe Dumnezeu si El m-a ajutat. Dumnezeu nu ne ajuta ca noi suntem bravi sau credinciosi, ci ne ajuta ca sa putem vedea realitatea, pe care nu o vrem accepta. Gasim mereu explicatii si filozofii care s-au dovedit a fi irelevante.Sa ai o zi superba. amin!