Da, sexul in afara casatoriei este un pacat.Sa stii ca sexul implica mai multe responsabilitati.Si apoi poate avea urmari nedorite. Poate sa apara o sarcina nedorita, te poti imbolnavi de boli cu transmitere sexuala. Avortul pare o rezolvare, dar vei ramane cu sentimentul de vinovatie toata viata, pentru ca acel sufletel avea dreptul la viata.Este un sindrom de care sufera majoritatea celor care au apelat la aceasta solutie.Sindromul post-avort.Si de aici un sir lung de evenimente nefericite...
Eoarte mare pacat, ti-a spus Ema ce patesti, masturbeazate pana iti vine rau, oricum esti paralel cu sexu'.
Cu totii avem dreptul la o parere.Eu ma consider ca fiind liber.Repet:cu totii vom plati pentru faptele noastre la Judecata de Apoi. Celora care aleg sa pacatuiasca fara sa le pese de ce va fi dupa moarte si care vor sa fie fericiti aici, pe pamant, ci nu in Rai, eu le doresc sanatate si multa lumina in suflet spre a gasi calea cea adevarata.
Sanatate!
Cum iti dauneaza mai exact?
Eu te-as sfatui sa alegi ce crezi tu ca e bine, nu sa asculti de tot felul de povesti.
Da desfranarea e pacat, daca esti casatorit nu e, e doar pentru nasterea de prunci, lumea s-a pervertit incat au devenit sclavii unor patimi
Uita-te putin la filmuletul asta si ai sa vezi cam cum e treaba cu fericirea corporala:
http://www.youtube.com/watch?v=oah6D9xhM-Q
Nu e pacat sa faci sex in afara casatoriei...Tu bucura-te de viata..si fa ce iti place si ce simti tu ca este mai bine pentru tine.
Spor in toate!
Dupa religie, da, este un pacat sa faci sex inainte de casatorie dar frate, cine respecta regula asta de **** in ziua de azi?
Iti dau un sfat:Bucura-te de viata!
Nu e un pacat. de ce ar fi pacat. de'asta avem organe genitale, ca sa facem ceva cu ele. ceva mai placut in afara de pipi, if you know what i mean
Very funny! pai sa stii ca Dumnezeu o sa te corecteze in ceea ce ai spus cand o sa te intalnesti cu el la judecata.(parerea mea.ia.o ca atare.multumesc.)
La cat de rusinata ai fost sa pui intrebarea, pentru tine este mai bine ca sexul sa nu existe... in astfel de situatii si la asa mentalitate, perpetuarea speciei ar trebui sa nu mai existe... daca tu chiar crezi in Superman, nu, nu faci sex nici de'a/ de'al naibii, dar daca iti traiesti viata dupa legile fizicii, nu dupa benzi desenate, faci ce vrei, cat timp stii ce responsabilitati implica : dar, dupa cum ai pus intrebarea, singur esti un/o crestina care se inroseste la fata cand vede pe cineva de sex opus
Sunt baiat.Si eu nu sunt de acord cu sexul inaintea casatorie.Normal ca a raspuns cineva care a pacatuit deja si se simte vinovat.Te inteleg. Oriucum, a fost doar parerea ta cu care eu nu sunt de acord, nu ai ajutat prea mult.Multumesc oricum.