| NoNameo a întrebat:

Nu stiu daca tine de religie sau gastronomie asta dar pun intrebarea chiar daca o sa ma credeti nebun... deci de la un timp cam o saptamana cand am baut dupa ce m-am taiat pe mana (din greseala) cu o lama am baut destul sange incat i-am aflat adevaratul gust si ca tine foarte mult de foame, dupa ce am aflat asta am observat ca vreau din ce in ce mai mult si nu ma pot satura, mai ales cand stau 3 zile fara sa gust putin sange parca incep sa salvez doar cand ma gandesc la el sau cand il vad si nu il pot avea atunci este cel mai rau ca mi se face o pofta... Acum intrebarea ce pot face sa scap de asta?

p. s : Fara raspunsuri de genu "nu te mai uita la prea multe filme" sau altceva tot ce am zis aici este adevarat si nu sunt torll!

Răspuns Câştigător
| Stefan89 a răspuns:

Gustul pentru sange se trage din era preistorica, cand oamenii nu iroseau nimic de la un animal si mancau sau foloseau totul de la el.In Mongolia,triburile nomade si acum consuma sange,mai ales daca se ratacesc sau fac o calatorie lunga si nu mai au mancare, fac o rana mica, propriului lor cal si ii sug sangele pentru a nu muri de foame.In Marea Britanie se consuma niste chiftele numite Sangerete(sange inchegat cu diverse condimente in el) Cat despre cum sa scapi de asa ceva...nu stiu, un psiholog te poate ajuta mai mult decat mine...totusi nu stiu cum ai prins o afinitate pentru gustul sangelui de om deoarece are un gust metalic

www.fapt-divers.com

| NoNameo explică (pentru Stefan89):

Un gust metalic stiu nici eu nu stiu ce imi place la sangele de om dar creierul sau nu stiu ce parte din corpul meu adora gustul ala al sangelui de om, cat despre ce spui tu este chiar adevarat dar urasc sangele de animal chiar ma speriu de el... dar sangele de om imi place si dintre un pui prajit si sange de om as alege sangele de om, si cel care a zis ca am nevoie de pshiatru tiam spus fara raspunsuri stupide...
Si chiar am nevoie de niste metode "naturiste" sa le zic asa pentru a scapa de placerea pentru sangele de om, am ajuns sa ma tai cu lama pe maini (nu pe vene) deoarece simteam ca mor de foame chiar daca mancam mancare multa...

28 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De ce o zici de parcă ar fi ceva așa de rău, eu îmi beau săngele de când mă știu și nu m-am transformat încă în vampir...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ori esti vampir ori duci o lipsa mare de neuronithinking
Iti recomand spitalu' 9.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ce legatura are nebunia cu gastronomia?

| MMihai a răspuns:

Prinde și tu un câine maidanez, trebuie bătut bine, ca să se frăgezească carnea.
În Coreea este foarte apreciată carnea de câine.
Încearcă și tu să vezi ce gust are carnea de câine!

| Dumnezău a răspuns:

Hmm,cred ca am aflat cum se nasc vampirii gay si stralucitori.

| miradoniz a răspuns:

Dragul-draga mea-cum sa traiesti într-o tara atât de pagâna-fara sa ajungi sa îti pui astfel de întrebari? dar nu e grav,stiu ca este dificil sa depasesti paranoia generalizata!
Îti recomand o ciocolata,de exemplu!
Ca eu una,în locul tau-nu mi-as dori sa ajung la spital pentru o transfuzie de sânge, din cauza de necesitate! nu de alta, dar mi se parea ca românii se duc acolo ca sa moara...

| Wehrmacht a răspuns:

Vampirulu! Creatura intunecata nocturna!

| KodrutZ a răspuns:

Viziteaza un psiholog, asta ca sa nu zic psihiatru. Esti fan Twilight? Sigur exista si o mica explicatie aici. Nu intelege ca te-am facut nebun(a), doar ca ar trebui sa incerci sa discuti cu cineva specializat si sa determini natura a ceea ce tu percepi ca o dependenta de singe.

| NoNameo explică (pentru KodrutZ):

Nu imi plac filmele cu vampiri si mai ales vampiri in sine... Problema asta a aparut acum o saptamana cand ma jucam cu lama (taiam banca la scoala) si dintr-o data imi aluneca lama si vine fix pe mana si am baut sange din mana si am observat ca mi-a potolit foamea si m-a facut sa ma simt mai bine si mai ales gustul imi placea! O repet din nou nu imi plac vampirii sau filmele cu vampiri! Deci nu am nevoie de psiholog sau psihiatru!

| KodrutZ a răspuns:

Nu trebuie' sa iti placa vampirii sau filmele cu vampiri ca sa prinda bine o vizita la psiholog/psihiatru, dar in cazul tau cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci niste analize. Ma gindesc ca e posibil sa ai o carenta de calciu, ceva, si organismul sa se lase pacalit cu propriul singe.

| MyObsession a răspuns:

Măi oamenilor,omul ăsta nu e nebun.
Nu-l mai luaţi la mişto că ar fi un vampir,ceea ce nu există.
Eu am avut cazuri în care dacă vedeam un cuţit imediat mă uitam la mâna mea fără sa vreau,unii poate ma credeţi ciudată sau nebună.dar chiar nu înţelegeţi.
Unknown, nu am cum să îţi dau un răspuns logic, dar.majoritatea răspunsurilor de aici sunt chiar stupide.

| NoNameo explică (pentru MyObsession):

Ma bucur ca ai inteles si tu nu iei la misto chestiile acestea!

| DorelSudoru a răspuns:

Simplu,la cateva zile bei sange.
Puneti ambitia si nu bea...paronaia asta...si eu am avut faze de genu' dar nu cu sangele

| คlєxヅ a răspuns:

Te uiti la prea multe filme! laughing

Du-te ba la un psihiatru de sonat ce esti ba laughing

visezi cu ochii deschisi ba,
ce poti face sa scapi?

sa iti torni ca**t in gura
mars ba mincinosu dracului.

Crek esti ateu sau satanist

m.m.m

| MyObsession a răspuns (pentru คlєxヅ):

Ateu-negarea in existenta oricarei divinitate
Satanist- il venerezi pe satana
1. Ai un scris de cocalar
2. Injuri ca pe maidan[de parca eu nu o fac, dar pe un site public+scris de coca.deja mi se face rau]
3.Ce inseamna m.m.m?
4. Observi ca ai repetat de foarte multe ori,"ba"?
5.Esti jalnic.
6.Psihologul rezolva problemele cu sentimentele, psihiatrul, bolile.
Concluzie?
Esti jalnic.

| คlєxヅ a răspuns:

Esti emo? "la un timp cam o saptamana cand am baut dupa ce -->m-am taiat pe mana

| fulgerul a răspuns:

Psihologii joaca la pitici in cazul tau, psihiatrii sunt neputinciosi.Camasa de forta este tratamentul, iar sevrajul dauneaza grav sanatatii.

| Pitri001 a răspuns:

Pai eu cred ca esri vampirlaughingrolling on the floor sau faci ca mine cu laptele doar ca ma tine vreo 3 zile si-mi trece deci mare lucru poate ai vreo boala sau vreun virus care cere sange ca asa am patit-o si eu cu laptele aveam limbrici! deci sfatul meu ar fi sa te duci la un control medical sau daca tie rusine cauta pe net!winking bafta

| Scarlett011243 a răspuns:

Te crezi vampir cumva?

| NoNameo explică (pentru Scarlett011243):

Nu ma cred vampir am 18 anihappy Dar nu stiu ce am incat daca vad sange (de om) o iau razna, am incercat sa scap de asta cu sange de animal dar nici-o sansa, chiar l-am vomitat pe tot, pe cand sangele de om imi satisface o foame adica daca nu as mai fi mancat de 2 saptamani 1litru de sange mi-ar satisface toata foame dar na e greu de procurat 1litru de sange asa ca trebuie sa scap de asta si nu stiu cum.

Numai imi place deloc mancarea obisnuita, la scoala mancam 2 sandwichuri de la fast food-ul scolii si acum nu mai vreau deloc mancare ci doar sange, este foarte rau sa ii simti gustul adevarat deoarece nu te mai saturi deloc, nu am mai gustat deloc sange de ieri si simt ca mie foame dar am mancat acum 20 de minute dar...Deci inca astept raspunsuri!

| คlєxヅ a răspuns (pentru NoNameo):

Ba stii cv? Ti s-a deschis apetitu sau cine stie ce minciuni zici acolo.

| lunarwolf a răspuns (pentru คlєxヅ):

Ia dispari,mă,ciocoflendere! Poate omul are probleme.

Și, „Vlăduț",te invit să mai treci pe la școală,ora de română, eventual, pentru că la vârsta ta (probabil 11-13 ani) e recomandat să stai să-ți vezi de viață, nu să umbli cu idolii șatrei pe maidane.

| คlєxヅ a răspuns (pentru lunarwolf):

Ba cu.r de gaina haimana imputita luatear dra*u sa te duci la ma*ta in c*r de screlozat sa primesti raspunsu cu un ca-cat in capu tau

| Bogdan10ani a răspuns:

Esti nebuna! Du-te la medicul pentru dezechilibrari mentale!