Nu vesteste nimic, nu trebuie sa iei religia in felul asta, religia(crestin-ortodoxa ca alta nu exista) nu trebuie privita ca o vrajitorie, nu e ca si ghicitul in palma, citeste Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul:
http://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/4/Apocalipsa
Antihristul inca nu s-a instalat si multe altele... asa ca stai chill, e doar natura.
Eu si daca eram in secolu 1 credeam ca e luna rosie ca am fripto de la fumul de la gratar
La mine nu e luna deloc ciudat ma uit in sus nu vad nimic las ca ma uit maine dupa masa dupa ea bine
Interesata chestie, din punct de vedere religios nu inseamna nimic dar din punct de vedere medical inseamna ca ai consumat ceva mai mult alcool in noapte asta.
Hai noroc!
PS:AiEnmaYuuki, ti-a dat raspunsul corect, eu doar mor de ciuda.
Numai bine.
Luna se vede roșiatică din același motiv din care Soarele se vede roșiatic la apus, adică, Luna este aproape de orizont, e un efect atmosferic, există mai multă atmosferă între tine și Lună decât dacă ar fi mai sus pe cer, poți să faci un desen cu două cercuri concentrice, ca să înțelegi.
Efectul atmosferei e de a împrăștia lungimile de undă mici ale luminii, albastru, spre exemplu, de asta e cerul albastru. Lumina albă e formată din roșu, verde și albastru, dacă albastru e împrăștiat, se amestecă roșu cu verde și iese lumina galbenă, adică culoarea Soarelui. Din spațiul cosmic, Soarele se vede alb ca zăpada.
Să revenim la ideea principală, împrăștierea lungimilor de undă mici. La apus, fiindcă lumina trece prin mai multă atmosferă, se împrăștie nu doar albastrul, ci și destul verde, care e imediat după albastru (ROGVAIV), astfel, Soarele devine portocaliu sau chiar roșu, interesant, nu? La fel e și cu Luna.
Eu nu am avut de-a aface cu acest fenomen si vreau sa va mai intreb o singura intrebare, exista posibilitatea sa se produca acest fenomen si din cauza caniculei?
Nu are legatura, ce treaba are canicula de pe Pamant cu cea de pe Luna, pana la urma tot soarele este vinovat si de canicula si de Luna care se vede rosie.
Uite ca sa intelegi mai bine.
http://dosarelepix.wordpress.com/......-16-iunie/
Numai bine.
Este rosie pentru ca soarele o lumineaza direct.Dar nu are o semnificatie religioasa.Insa multi cred ca luna rosie ar fi legata de sfarsitul lumii.Desigur in mitologie se credea ca atunci cand e luna plina sau rosie varcolacii ies la iveala.O seara placuta
Aici la Satu Mare luna pare normala nu se vede nimic rosu in ea chiar acum beneam de afara si ma uitam la ea nu mi s-a parut nimic ciudat.
CinevaAnonimă întreabă:
Λl๓a întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: