| Inferno a întrebat:

Nu sunteti de parere ca profesorii de religie ar trebui sa ajunga la un consens cu cei de biologie si dupa sa-si predea materia contradictorie?

21 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Foarte inteligent! Păi şi oamenii de ştiinţă între ei nu reuşesc să se pună de acord în multe privinţe unde uneori coexistă câte 5-6 păreri divergente sau chiar mai multe. Deocamdată evoluţia cam scârţâie din toate încheieturile, chiar şi din punct de vedere ştiinţific. Dacă la acest lucru te referi.

| Inferno explică (pentru Arthur):

Nu are legatura ce spui tu cu intrebarea, pentru ca in stiinta atunci cand exista doua pareri contradictorii nu se afirma ca ambele ar fi adevarate, in cazul invatamantului se afirma acest lucru. Nimeni nu spune ca existenta mai multor teorii este un lucru rau, dar este stupid sa dai dreptate la ambele daca se exclud reciproc.

| Arthur a răspuns (pentru Inferno):

Nu zău! " pentru ca in stiinta atunci cand exista doua pareri contradictorii nu se afirma ca ambele ar fi adevarate, " - eşti sigur ce spui tu acolo?

NOname
| NOname a răspuns:

Sunt de părere că ar fi mai bine, dacă s-ar scoate de tot nonsensurile din programul şcolar.

Îndoctrinarea religioasă, în opinia mea, nu ar avea deloc ce să caute în educaţia unui copil din secolul XXI. Mai mult dezinformează şi derutează.

Pentru religie există biserici, pentru educaţie şcoli (mă rog, cel puţin aşa ar trebui).

| robby212 a răspuns (pentru NOname):

Mda, marile scoli romanesti...ce sa zic.
Nu este indoctrinare, este ceva spiritual, a fi alaturi de Dumnezeu, de Fiul Omului care pentru noi s-a rastignit.
Dar, oricat as vorbi, nu dati 2 bani pe mine.

| NOname a răspuns (pentru robby212):

Dacă ţi-ai scoate ochelarii de cal, poate ai reuşi să vezi şi unde e problema.

- http://www.tpu.ro/......re-aceste/

- http://www.tpu.ro/......ul-nu-are/

Lectură plăcută!

Vorbeste frumos.Totdeauna voi veti avea dreptate.
Nu mai am ce zice, sunteti niste oameni imposibili.

| NOname a răspuns (pentru robby212):

Nu văd unde ţi-am vorbit urât.
Aş aprecia, dacă ai răspunde la subiect, în loc să te victimizezi fără motiv sau nu ai răspunde deloc.

Nu cred ca s-a intamplat asa. Uite, cum voi nu credeti, nu cred nici eu in astea.
Numai bine!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu ai cum sa ajungi la un consesns.religia se bazeaza pe instinc stiinta pe logica, e ca si cum ai incerca sa aduni doua marimi diferite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eiii cum sa nu? nu am nici o problema in a crede ca adam mergea cam aplecat, ii placeau bananele si avea mainile un pic mai lungi, de care se mai folosea la mers din cand in cand.ori ca particula lui Dumnezeu a esplodat; baaaangggg-biinnggg, iar Dumnezeu a aranjat toate, ca sa fie bine.da trebuie schimbata si ghiblia si teoria cu baaang-biiiingul.adica un compromis intre shele doaua, care nici nu stiu ci insamna, da am auzit si eu pi la astia pacilisea.

| Buresbista123 a răspuns:

Nu,mie mi s-ar parea normal ca orele de religie sa fie considerate exact ce sunt---ore in care povestim, recitam basme.
Atata timp cat ele sunt vazut ca ceea ce sunt in realitate si sunt optionale, nu obligatorii, atunci totul e ok!
Ar trebui sa fie predata in scoli o istorie a religiilor nu ceea ce fac azi unii preoti care ajung sa spuna ca Pamantul are 6000 de ani si ca soarele se invarte in jurul lui...

Răspuns utilizator avertizat
| millyca a răspuns:

Nu, nu sunt de acord, desi nu sunt de acord nici cu predarea unei anumite religii in scoala. Nu sunt neaparat de acord pentru ca plec de la premiza ca profesorii care predau o materie predau de fapt mai mult o viziune. Tu, ca elev, asimilezi o serie de viziuni si la sfarsit tragi linie (dar nu cum a tras Mutu).

| codrut a răspuns:

Esti in Romania, tot ce scrie in Biblie este adevarat si incontestabil, normal ca intra in contradictie, dar daca prostia religioasa este asa mare, n-ai ce sa faci. Uneori ma intreb cum dracu niste oameni alfabetizati in secolul 21 pot crede intr-o carte scrisa de niste debili mintali, inapti psihic si primitivi, of, of...

| Strikey a răspuns:

Teoria evolutionista intra in contradictie cu Dumnezeu, fiindca Dumnezeu ne-a creat exact cum aratam noi acum. Noi nu suntem niste animale, noi avem ratiune.

NU AVEA CUM SA EVOLUEZE UN ANIMAL FARA RATIUNE SI FARA SUFLET MAI ALES, INTR-UN OM CU RATIUNE SI CU SUFLET, punct. E foarte simplu!

Răspuns utilizator avertizat