| Inferno a întrebat:

Nu sunteti de parere ca religia ar mai trebui sa-si actualizeze aberatiile?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Pai si le-au actualizat destul. De exemplu Vaticanul a recunoscut ca s-ar putea sa existe civilizatii extraterestre, sau ca teoria evolutiei ar fi corecta. Acum, bineinteles ca ei ar fi trebuit sa se desfiinteze ca institutie imediat cum s-a dovedit ca Galileo avea dreptate laughing Dar ei se tot agata de basmele lor, le mai rectifica, si incearca sa supravietuiasca pregatindu-si terenul de dinainte. Cum e cazul extraterestrilor, daca s-ar descoperi vreo alta civilizatie, biserica ar rezista in continuare pentru ca oamenii ar spune: "Vedeti, Vaticanul a avut dreptate". Deci si-au pregatit terenul. Daca nu o faceau, atunci in cazul unei descoperiri de genul, ei ar cam cadea.

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crezi ca ar trebui sa-ti ascuti putin perceptiile si marindu-ti micul IQ,sa intelegi ce vor sa spuna cele numite de tine aberatii? tu nu vezi ca cele scrise se implinesc zi de zi,politic,social,religios,iar tu iti pierzi timpul cu aceleasi si aceleasi chestii de nimic care nu au nici un rasunet in inima nici a crestinilor dar nici macar a ateilor ori ale asa zisilor atei,copii care ori te imita ori te copie asa cum si tu ai facut,incercand sa negati creatorul,tocmai ii consolidati pozitia prin negarea voastra intrucat ati fost anuntati din timp, va stim, va cunoastem, pe voi si ideile voastre, asa de bine cum stim ca veti gandi altfel peste 10-20-30 de ani? tot va invartiti intrebarile pe aici si voi ca niste c...e intr-o caldare, pana cand va va lua ameteala si atunci va veti destepta si zice; cat de prosti puteam fi.intalepciunea si adevarul atat de aproape iar noi ne lafaiam in prostie si minciuna crezandu-ne zei.aferim infernule, hades.mai incearca dar dezvolta-te.nu fi papagal repetandu-te.

| Mădă0611 a răspuns (pentru sublime89):

Ce sa cada? rolling on the floor Daca o sa ne atace, sunt "fapturi diavolesti" (deocamdata sunt inchipuiri diavolesti), daca nu, sunt ingeri veniti din "cer", dovada ca cerul exista si deci si dumnezeu. b-)

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Învață măi ANALfabetule să scrii și abia pe urmă să vorbești despre IQ și alte lucruri sfinte! Știu că te-ai gândit la faptul că vânzând lumânări și făcând colectă la cutia milei n-ai nevoie de multă şcoală și ai ignorat-o dar uite că se umflă coliva-n tine și simți nevoia de exprimare în scris dar nu reușești decât să te dai în spectacol și să te faci de rușine.
Poate bufon la Împărăție ti-ar fi stat mai bine dar și acolo ți-ai fi pierdut capul ăla gol din lipsă de haz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine mai anal_istule.voi ceda ca intotdeauna fiindca nu se poate altfel.io incerc civilizat si tu arunci cu invective. daca atata cultura e? ce pretentii pot avea?

| sublime89 a răspuns (pentru Mădă0611):

laughing Bine, stiu ca ar fi din aia care sa zica astfel de lucruri, ca sunt destui fanatici. Am vazut filmul "Contact", si cam asa ar fi cum arata acolo probabil. Dar totusi s-ar mai diminua probabil credibilitatea bisericii. Sau, din contra, ar fi o ocazie si mai mare pentru fanatism sa infloreasca. Nu stiu, oamenii sunt imprevizibili.

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Cate clase spuneai ca ai?

| Exilee a răspuns (pentru Inferno):

Spuneai undeva candva ca ai 46 de ani! Sau 46/2?

| victoreanu a răspuns:

Poate știința ar trebui sa dea mai repede din mânuțe ca sa ajunga la același numitor comun cu religia.

| Ben00 a răspuns (pentru Exilee):

Cred ca 46/3 sau 46/4.

| Inferno explică (pentru Exilee):

Improspateaza-mi memoria cu un link ceva, caci nu-mi aduc aminte sa fi facut o asemenea asertiune.

| Exilee a răspuns (pentru Ben00):

Vorbeam serios... Sunt foarte curios ce varsta are. Mi se pare ciudat sa aiba 46 de ani si INCA SA STIE aproape toata fizica... Ma mira modul sau de gandire, care pare sa concorde mai degraba cu varsta unui individ de 20 si ceva de ani, decat 40 si ceva. Adica, sa fim seriosi, la aceasta varsta majoritatea se preocupa de alte activitati. Oricum, il apreciez mult.

DIn fericire, nu-ti pot da link-ul ( ca nu stau 2 ore sa-l caut), am o memorie EXTREM DE BUNA.

Tin minte foarte sigur ca in urma cu 4 luni, era o intrebare legata de pierderea credintei la varste fragede, si un utilizator de sex feminin te-a intrebat care ti-e varsta, iar tu ai afirmat c-ai avea 46 de ani. Serios vorbinde, ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica sa bage mai multe aberatii?! Eu zic ca au destule! Si daca te referi sa le mai schimbe atunci ar deveni chiar si mai putini credibili! Oricum nu putem sa bagam toate religiile in oala cu aberatii!

| Inferno explică (pentru Exilee):

"Mi se pare ciudat sa aiba 46 de ani si INCA SA STIE aproape toata fizica..."
Trist, dar adevarat, dupa ce ca realitate ne pune la dispozitie prea multa informatie pentru a o putea cuprinde pe toata, suntem condamnati sa uitam si putinele lucruri pe care le stiam. Cum poate omul progresa intr-un asemenea mod? Cand inveti un lucru si constati cu cea mai cumplita spaima ca l-ai uitat pe altul. Numai ca Dumnezeu a inzestrat omul cu o memorie de toata jena si o inteligenta putin mai mare decat a cimpanzeilor, iar apoi pentru ca totul sa fie "perfect" l-a aruncat intr-un ocean de informatie.
Legat de link, tot acolo am spus si ca am 11 ani, vorba incultului de mai sus cu 46/4, era doar o gluma. Cat despre varsta mea adevarata, tin minte ca ti-am spus acum ceva timp exact, in ore, si era 157.785 de ore +/-480 ore.

| AnghelB a răspuns (pentru Inferno):

Nu te lasa pacalit de aparente Inferno.
Baubaulica este un personaj interesant.

| Inferno explică (pentru AnghelB):

Posibil,dar in cazul meu chiar aparentele sunt cele care-mi spun ca e un personaj interesant.

Totusi, ce cauti pe TPU? De ce nu ai vrea sa stai pe alte siteuri cum ar fi softpedia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

"Daca o sa ne atace, sunt "fapturi diavolesti" "... si o sa-i batem aruncand apa sfintita pe ei, dandu-le cu buruieni in cap, rugandu-ne la "za big dog" si urland "pei satana". Jesus upon you, begone demon.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) o sa-i atace chiar daca vin cu ganduri de pace, ca poate o sa fie uratei, asa mai negriciosi, deci, sunt draci. Foooc! (pentru purificare, nu pusti/pistoale) Aghiasma! Foooc! Aghiasma!