Tu cand oare vei inceta sa mai batjocoresti Biserica Fiului lui Dumnezeu?
Ponegresti pe Dumnezeu, ponegresti si Biserica lui.
De ce oare crestinismul este astazimai persecutat decat in vremea imparatilor persecutori?
Mai termina cu presupusele persecutii, nici pe vremea romanilor nu ati fost persecutati ca erati crestini, romanii nu au incercat sa aduca vreun popor la credintele lor, numai cand vi se nazarea sa va revoltati impotriva imperiului veneau si restabileau ordinea, si evident ca daca cei "rasculati" se autodenumeau crestini impotriva lor se indreptau romanii, dar asta e valabil si cu altii care se revoltau la un moment dat, nu doar cu crestinii. La fel si cu Isus, n-a fost omorat ca era crestin ci pentru a carcotit impotriva imperiului.
Revenind in actualitate, aceleasi smiorcaieli, voi bagati mana pana la cot in buzunarele altora, mintiti cat cuprinde, amenintati in stanga si in dreapta si apoi, vai, santem persecutati....Penibil...
Eu nu il batjocoream pe Isus, cel considerat a fi Fiul lui Dumnezeu!
Eu il demasc pe Falsul Christos care nu se stie cine este, dar din Biblie reiese clar ca ar fi Lucifer si stapanul Iadului.
Este cumva un pacat sa-l demasti si sa-l batjocoresti pe Lucifer si biserica sa Diabolica care s-a dovedit a fi cea mai criminala institutie mafiota din istoria umanitatii?
De ce este persecutat crestinismul?
De ADEVAR!
PS Crestinismul nu a fost persecutat niciodata pentru ca era chiar instrumentul prin care imparatii Romei ii persecutau pe cei care nu acceptau aceasta sarlatanie!
Acei "crestini" de care zici tu ca au fost persecutati de imparati ca Nero si altii, NU au avut RELIGIA CRESTINA ci erau membrii ai unei secte crestine apartinand Religiei Mozaice. Vad ca stai cam subtirel in ceea ce priveste Stiinta numita Istorie, dar esti tare la credinta, adica la credinta a proasta!
Dumnezeu nu constrange prin nimic libertatea oamenilor. Insasi tara in mijlocul careia S-a intrupat s-a comportat ca o tara de leprosi nerecunoscatori!
Cati au primit dreapta invatatura CRESTINA? Foarte putini. Libertatea responsabila a omului este cea care decide binele si de cele mai multe ori, raul si dezordinea...
Iti bati joc de toti cei 99% crestini din aceasta tara.
Sa "te certe pe tine Domnul" erau cuvintele arhanghelului adresate in talharii de genul asta...
Asta ai inteles tu din intrebarea mea?
Pai ai vazut tu intrebare ca eu sa-mi bat joc de cineva?
Eu am pus doar o intrebare despre "modelul ortodox", adica modelul diabolic care distruge Romania si popoarele ortodoxe din vecini!
Si sa il batjocoresti pe Diavol NU inseamna sa ii batjocoresti pe crestinii, ci sa-i compatimesti.
Crestinii nu sunt decat niste victimile ale Diavolului si nu Diavolii! Iar Diavolul este Lucifer cel slavit in bisericile crestine ca fiind Dumnezeu. uite dovada ca nu bat campii:
http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw
Sau la voi la ortodocsi nu tot Isus Christos(adica Lucifer) este Dumnezeul?
Incearca sa ma combati nu cu reprosuri ci cu ARGUMENTE!
Stii care-i problema ta? Ca afirmand ca Isus e diavolul de fapt, tu esti la fel de credincios ca si cei pe care ii blamezi, nu crezi in Isus dar evident sustinand lucruri de genul "X" e diavol iti insusesti existenta lui(adica a diavolului), deci si a Bibliei, singurul loc unde el exista. Deaia de multe ori cazi in penibil...Mai ales ca te dai ateu, ceea ce evident, din motivele de mai sus, nu esti in nici un caz.
In rest, da, evident, religia in general este folosita pentru manipulare, pentru interesele unuia sau altuia, pentru a prosti oamenii prin promisiuni desarte si amenintari.
Crestinismul dus la extrem nu este o cauza a starii natunii, ci un efect. Pe corabia care se scufunda nu exista atei. Romanii sunt apropiati de religie tocmai pentru ca sunt saraci si, in lipsa de altceva, isi pun sperantele in divinitate. Iar tu esti fanatic anti-religios, opusul fanaticului religios. Desi la poluri diferite, sunteti exact la fel. Ei isi pun toate sperantele in religie, tu consideri religia vinovata de toate relele. Ambele tabere, evident, se inseala.
Cat despre "coltul de rai" exista tari mult mai frumoase decat Romania care o duc mai rau. Noi o ducem rau pentru ca suntem condusi tot de romani, atata tot.
Imnul de tara e o prostie. Patriotismul, la randul sau, tot o prostie. Si religia, la fel. Toate sunt folosite pentru manipularea prostimii.
Ai inteles gresit, nu crestinismul este marea problema ci "Modelul ortodox" de de prostire a oamenilor si de tinere a lor in intunericul mintii, cu scopul de a-i jefui mai bine. Asta este cauza iar, ce vedem sunt consecintele.
Romanii sunt saraci pentru ca sunt prosti din cauza ca au fost prostiti prin scoli si biserici.
- Sa fi un fanatic anti-hitlerist este ceva rau? Pai atunci de ce ar fi rau sa fi anti unei institutiii diabolice care a comis mai multe crime si bicisnicii decat au comis institutiile lui Hitler?
Acele alte colturi de rai o duc rau ca sunt populate de oameni prosti, la fel ca si in cazul in spetza. Cu restul sunt de acord! Eu sunt pentru educatie, invatatura si competent deci impotriva prostirii maselor prin cele doua religii, patriotismul si crestinismul, si de asta iti puteai da seama atunci cand vorbeam despre cele doua Planuri ale "modelului diabolic ortodox" un model de jefuire si prostire legitima a oamenilor intr-un stat mafiot in care FURTUL si Sarlatania au devenit legitime atat in administratie cat si in biserici!
Exact, furtul si sarlatania sunt la zi aici dar asta se intampla mai mult din cauze genetice. Romanii intotdeauna au fost asa. Romania tradeaza alte neamuri si pe ei insisi din cele mai vechi timpuri, tradam de la razboaiele otomane pana la cele mondiale. D-asta spun ca e mai mult genetic decat pe fond religios. Puteam fi si budisti, tot numai la ciupeala stateam. Gena asta ne asigura supravietuirea in vremuri grele, avem aptitudinile necesare ca sa supravietuim in conditii aspre. Din pacate aceeasi gena ne opreste progresul, fiind prea preocupati sa luam doar pentru noi, sa pacalim sistemul sau sa ii tragem pe ceilalti in jos, suntem incapabili sa functionam ca un popor si sa punem binele universal mai presus de cel personal la fel cum suntem imcapabili sa vedem imaginea de ansamblu.
Evident ca si religia a avut rolul sau in "dezvoltarea" noastra. Eu spun doar ca nu vad religia ca factor principal. Nici eu nu sunt de acord cu scutirea taxelor pentru biserici, cu construirea bisericilor in locul spitalelor sau a scolilor sau cu tipul de credincios roman care se gandeste cum sa-si pacaleasca aproapele in timp ce isi face cruce. De asemenea gasesc dezustator cu cata usurinta poate religia manipula oamenii. Dar asta nu inseamna ca as da foc bisericilor daca as putea. In acelasi timp sunt constient ca fiecare e liber sa creada in ce vrea si cu totii avem dreptul la propriile alegeri, fie ele si gresite.
Orice "fanatic" este ceva rau. Fanatismul inseamna a duce un crez la extrem iar cand duci lucrurile la extrem tinzi sa incalci drepturile indivizilor si propriile principii, adica exact ce tine omenirea laolalta. Drepturile umane sunt drepturi acceptate de toata lumea, chiar si atunci cand unii nu sunt de acord cu asta, menite sa previna haosul. Omenirea a fost nevoita dintotdeauna sa-si impuna granite pentru ca fara ele am duce lucrurile mult prea departe. Omenirea a fost dintotdeauna cel mai mare dusman al omenirii si cei mai inteligenti dintre noi au incercat sa previna asta inventand drepturi si principii.
Ce spui tu cu genele este total aberat, nu exista gene de romani, si pina acum cca 200 de ani nici nu existau romani, ci doar munteni si moldoveni dar nici astia nu erau "rasa pura" pentru ca moldovenii sunt corciti cu slavii, pe cand munteni si cu slavii si cu turci si cu alte natii. Ca sa nu mai vorbim de ardeleni.
Deci teza asta pica!
Modelul actual este modelul ortodox, cel cu 2 standarde, dupa principiul sa-i prostim pe prosti.
Romanii sunt cu cca 250 de ani in urma francezilor care nu au dat foc la biserici ci au GHILOTINAT zeci de mii de preoti, eu nu spun ca trebuie sa faca si romanii asta, dar daca este interzis fascismul de ce nu este interzis si crestinismul care in istorie a fost o grozavie mult mai mare decat fascismul sau nazismul.
Nu e vorba de fanatism ci doar de "Ura Sfanta" si iti erxplica orice ciolovec rus ce este aceea ura sfanta cand ea este indreptata impotriva acelora care iti distrug tara, viata si viitorul copiilor, am dat acest exemplu ca rusii stiu cel mai bine cat de sfanta este ura fata de cotropitorii hitleristi, si nu uita ca raul pe care l-au facut hitleristii este depasit cu mult de raul pe care l-a adus omenirii, biserica crestina! Si din aceast punct de vedere trebuie vazuta campania mea antireligioasa care de fapt nu este anti-religioasa pentru ca religia crestina nu este o adevarata religie, ci un instrument politic prin care imparatii romani si-au propus sa prosteasca, manipuleze. spioneze si sa beleasca populatia imperiului in folosul lor personal, si asta nu este religie ci o porcarie securista care trebuie terminata si trimisa la joaca in curtea ospiciului de nebuni asa cum au facut francezii inventatorii drepturilor omului, care au renuntat la aceasta porcarie politica si nu permit ca aceasta sa le distruga tineretul care este viitorul tarii si in Franta ca si in Ro,
Aia cu "Homo homini lupus" este o lozinca valabila doar in societatile inapoiate cum sunt de ex. cele din tarile ortodoxe si islamice
Asa tara, asa conducatori!
La ce te asteptai?! Cati conducatori care chiar au vrut sa faca ceva cu tara asta au fost lasati? Mai toti au fost decapitati, omorati, tradati si inchisi prin alte tari, etc.
Frate moisie iti dau dreptate deplina si raspunsul este ca, Crestinismul nu trebuie sa fie o religie(asa cum este acum) ci un mod de viata(intelegi unde bat).
Fa ce zice popa nu ce face popa, are o morala deosebita.
Ce sa fie mod de viata?
Dublul standard al sarlatanului care isi arata fata prietenoasa in timp ce iti infinge pumnalul in spate?
Tu esti sigur ca gandesti inainte de a vorbi?
Modul de viata nu trebuie dictat de o institutie bicisnica care distruge oamenii care este condusa de sarlatani care mint si excrocheaza oamenii, ci modul de viata al fiecaruia trebuie sa fie dictat fiecaruia de propria sa CONSTIINTA superioara, cea de om invatat si bine educat.
Nu uita ca sarlatanii de popi au fost vanati si ghilotinati in Franta in anul 1789 cu zecile de mii, si asta este dovada diferentei mentale dintre francezii iluminati si romanii intunecati!
Ce sarlatanie vezi tu m-am referit la principiile de baza ale crestinismului Iubirea de Dumnzeu si Iubirea de aproape.
Nu intelegi nimic!
Crestinismul nu are la baza Iubirea de Dumnezeu tot asa cum nici PSD-ul lui Ponta nu are asa ceva!
Crestinismul este doar o facatorie politica inventata de Imparatii Romei pentru a alinia masele de prosti spre ai conduce asa cum se mana o turma de oi proaste! Din aceasta cauza, crestinismul se foloseste de scripturile FURATE de la o alta religie, si de galeria de personje ale acelei religii.
Sa crezi ca o asemenea facatura politica este o religie adevarata, o poate face doar un incult lipsit de ratiune, si eu sincer sper ca tu nu te numeri printre acesti fraieri, pentru ca trebuie sa fi prost ca bata sa crezi ca o facatura politica cu aspect religios are un Dumnezeu si ca baza acestei sarlatanii politice este Iubirea de Dumnezeu si nu manipularea si belirea prostimii!
Problema este urmatoarea.degeaba tara noastra are de toate avem si munte si mare si delta si asa mai departe.in primul rand atata timp cat avem conducatori prosti nu vom da inainte.trebuie oprit furtul sistematic care se practica de zeci de ani si sa vrem sa facem ceva bun nu sa facem ceva la misto ex autostrazi si drumuri unde se duc 80 la suta din bani.parerea mea.la noi nu se vrea sa se faca treaba asta e problema.se fura zilnic si avem toti numai de pierdut
GRESIT!
Romania nu este condusa de prosti, ci de oameni chiar foarte inteligenti, care va iau pe voi drept prosti, tot asa cum va ia de prosti si va prosteste si biserica ortodoxa.
De fapt modelul ortodox este unul singur, dar transpus pe doua planuri diferite, un plan este planul bisericii in care preotii ii prostesc si excrocheza pe oameni cu minciunile lor fanteziste, iar planul al doilea pe care se aplica acelasi model "ortodox" este administratia tarii in care oamenii sunt prostiti de catre alti excroci cu alte minciuni patriotice! In concluzie, voi sunteti tinuti in prostie in mod intentionat ca sa puteti fi furati in liniste si pace!
Daca nu crezi ca ortodoxia este diabolica, atunci priveste la tarile ortodoxe din jur si te rog arata-mi unde vedem o tara ca un Paradis in lumea ortodoxa, ca eu nu vad decat un IAD imens in care oamenii se chinuie si "traiesc" ca in iad in absolut toate tarile ortodoxe!
In concluzie "modelul ortodox" este acel model in care oamenii sunt tinuti in bezna mintii pentru ca excrocheria, sarlatania si furtul sa poata fi practicate legitim si impotriva prostilor care sunt indoctrinati sa creada ca aceasta este Calea catre Dumnezeu sau adevaratul patriotism!
Pina nu intelegem cu totii sa renuntam la acest model diabolic, oamenii din tarile ortodoxe vor trai ca in IAD si nu in adevaratul PARADIS la care NU se poate ajunge prin credinta a proasta ci doar prin competenta pe care ti-o da lucrul BINE STIUT si nu doar crezut!