| Dorugar a întrebat:

Nu va e frica de Isus Christos?
Va intreb pentru ca el se lauda singur in Apoc 1:18 ca el este seful cheilor mortii si ale Iadului.
Credeti ca poate exista ceva mai negativ si mai inspaimantator decat sa fi "Cel cu coasa" si Seful dracilor?
Ati vrea sa ajungeti in imparatia lui Christos care este Iadul in care sa fiti in vesnicie alaturi de Christos Seful Iadului?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Nu mi-e frica de Isus, ci de cei care il urmeaza, si care sunt suficient de deplasati incat sa creada ca intr-o zi va cobori din cer pe un nor si va invia toti mortii. De asemenea oameni chiar sunt motive sa ne temem.

8 răspunsuri:
| HowdidIgethere a răspuns:

Nu. Mie mi-ar fi frica sa imi hotarasca soarta buni atei precum Stalin sau Beria.

| Dorugar explică (pentru HowdidIgethere):

Bingo! "Ateul Stalin a fost de meserie PREOT ORTODOX, iar comunismul era tot o religie in care el Stalin era Dumnezeul si totib trebuiau sa aiba icoana lui acasa, si pentru ca Stalin sa-si impuna noua religie "comunista" a procedat exact asa cum a procedat si biserica crestina ca sa isi impuna sarlatania crestina, adica a ucis sute de milioane de oameni, pe cand saracu Stalin a ucis numai vreo zece milioane, noroc cu Mao cel care a impus chinezilor Biblia lui Mao, ca Mao a ucis cam 50 de milioane si astfel religia comunista chiar daca nu a egalat religia crestina, dar a aratat ca are acelasi potential ca toate religiile mari, vezi si islamismul!

| HowdidIgethere a răspuns (pentru Dorugar):

Ola! Eu de cand tot spun ca ateii sunt mai fanatici decat orice religiosi. Imi place formula ta "religia comunista".

Pai astia doi au omorat in 20 de ani mai mult ca inchizitia in 200.

| Dorugar explică (pentru HowdidIgethere):

Foarte gresit! Biserica crestina a ucis de 10 x mai multi oameni nevinovati decat comunismul si fascismul la un loc!
Si DA comunismul la fel ca si fascismul sunt la fel de pseudoreligii ca si crestinismul. care NU este o religie ci un Instrument Politic de manipulat masele, la fel ca si comunismul!

| pet555 a răspuns:

O,da, as vrea in Imparatia lui Hristos, oriunde ar fi! Doar ca este in Rai, nu in iad, sa stii. Hristos are putere asupra iadului si a diavolului! Si ce? Problema? Si da, imi e frica de El, dar nu felul acela de frica.

| Dorugar explică (pentru pet555):

Eu, dragul meu, te-as crede cu placere, dar ai vazut ca eu am indicat un verset din Biblie in care Christos recunoaste singur si foarte CLAR ca el este seful Cheilor MORTII si seful IADULUI, si niciunde in toata Biblia nu o sa gasesti vreo afirmatie in care sa spuna ca el este Seful Cheilor Vietii si ale Raiului!
Si stii de ce?
Pentru ca cel care da Viata este Dumnezeu Creatorul, ´si nu Christosul care in Apoc 22.16 recunoaste ca este LUCIFER, cat despre RAI acela nu este dupa moarte ci aici pe pamant in viata aceasta, ca doar nu ai impresia ca Adam si Eva au fost MORTI cand au gustat din fructul oprit si Dumnezeu i-a alungat din Rai?
Sau?

| pet555 a răspuns (pentru Dorugar):

De fapt, chiar El spune: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata." El nu se recunoaste nicaieri ca fiind Lucifer, fiindca nu este. Dar ai dreptate, este seful Cheilor Mortii, fiindca este Seful lui Lucifer. Este Dumnezeu. Crezi sau nu, asa e.

| Dorugar explică (pentru pet555):

Slabut! Ma asteptam la mai mult! Adica ma asteptam sa deschizi Biblia si sa vezi ce scrie in Apoc 22:16 si sa realizezi ca el insusi este cel care se recunoaste ca fiind Lucifer/Luceafarul/ Steaua stralucitoare a diminetii.
Lucifer nu are sef pentru ca el este Potrivnicul lui Dumnezeu, adica cel care voia sa-L detroneze pe Dumnezeu din Jiltul lui cel inalt!
Daca nu a reusit asta in cer, a reusit aici pe pamant pentru ca vedem ca el Christosul=Lucifer este slavit ca Dumnezeu chiar in bisericile lui Dumnezeu.
Isus nu poate fi nicicum Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este NUMAI Creatorul, iar Isus este doar o creatura nascuta din mama sa Maria.
Asa ca nu confunda Creatorul cu creatura...indiferent de ceea ce crezi, tu trebuie sa retii ce spune Creatorul in Isaia 43:10 si 11.

Cat despre cel care spune ca: Eu sunt Calea Adevarul si Viata acela este Rabinul Isus din Nazaret, cel a carui Cale era Religia Mozaica si nu cea crestina, al carui Adevar era Legea lui Dumnezeu, cea batjocorita de crestini cu numele de V. Testament, de parca Dumnezeu a murit, iar Viata acestui rabin era drumul Golgotei, adica o viata in chinuri si in saracie ...adica NIMIC comun cu crestinismul care-l are ca Dumnezeu pe un fals Christos= Potrivnic, cel pe care Creatorul il denumeste in Apoc 12.12 ca fiind Diavolul!
In plus de acestea sa nu uiti ca Christos este slavit la Vatican cu numele de Lucifer!