Cu majoritatea crestinilor e ca si cum te-ai "certa" cu morile de vant. Ei au credinta si atat. Nu incerca sa-i faci sa-si foloseasca logica ca este in zadar. La partea analitica ei sunt "praf".
Ema uite bunatatea lui Urzi23, ma face amarat pe ce motiv?
Unde-i bunatatea unui crestin? Plus ca ocoleste subiectu
Totuşi, suntem oameni nu roboţi.
Iuda şi-a ales singur soarta. În Luca citim '' Iuda Iscarioteanul, care s-a făcut vânzător – Luca 6:16 ''. Cât despre locul unde va merge lucifer... probabil nu va plăti căldura
Daca nu il vindea nu ne mai ierta pacatele desi a facut un bine, sti cum la pedepsit pe sarpe? Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!
cum poti da o asa pedepseasa unui sarpe e cand ai spune te blestem sa bei, sa manci, sa faci sex etc
Halal crestini mai sunteti si voi... daca Iisus este pentru voi adevarul si calea, credeti-ma nu ar fi deloc mandru de voi, tu ce crezi?
Eu cand o sa mor o sa fumez un joint cu sfinti
Buni crestini vor fi uimiti cand nu vor fi primiti
Ca daca te inchini de trei si injuri de patru, ai dat de dracu
E un echilibru si tu vrei sa-l strici
O sa punem mana pe arme pentru ca suntem stapani aici
Sisu - Am nevoie de rabdare (feat. Angeles)
http://www.youtube.com/watch?v=rhrm4UqjRjc&feature=related
Dar na, cand nu au un raspuns bun incep sa injure si sa se dea destepti....si da ai dreptate Isus n-ar fi mandru de ei....eu nu-mi amintesc sa fi facut Isus pe careva amarat ca nu credea in Dumnezeu
Caută Evenghelia după Iuda.
epsicopii din secolele 4-8 după Hristos care au hotărât ce intră şi ce iese din biblie, au hotărât să interzică evanghelia după Iuda.
Dar în anii 50* a fost descoperită într-o peşteră în Orientul Mijlociu.
Acolo scria că dintre toţi apostolii pe Iuda îl iubea cel mai mult, şi că Iuda îl înţelegea pe iisus cel mai bine, iar iisus i-a dezvăluit planul Tatălui Său. Iar Iuda a fost de acord şi a dus planul la bun sfârşit.
Logic că astfel de veste n-ar fi putut fi digerată prea bine de creştini, şi mai marii popi, nu?
Sa stii ca dzeu poate vedea viitorul, dar nu-l programeaza El! El ne-a dat liberul arbitru! daca vrei mai multe detalii despre religia adevarata si toate intrebarile tale, i-ai putea cauta pe martorii lui iehova! ei vor fi bucurosi sa te ajute!
Prietene,te consideri crestin?
Crezi ca vei ajunge in rai daca jignesti fara motiv?
Alt crestin doar cu numele.
Alt troll adica...
Florazul15 întreabă:
alfons2390 întreabă: