| lifeForJesus a întrebat:

Nu vă înșelați: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit." Ce seamănă omul, aceea va și secera. Galateni 6:7
Asta ca sa nu spuneți ca nu ați știut, sau sa va puteți scuza. ok?

Răspuns Câştigător
| Danutza27 a răspuns:

Unii mai intelepti spun "Fericit este cel ce nu vede dar crede"
Tot TPU va sari de fund in sus (lumea buna) Calm Calm Calm.Pe vremuri la arabi veneau negustorii lor si spuneau ca au ajuns peste mari si tari si din cer cadeau niste fulgi ca aia din perna si erau reci, Aceia narozi puneau batuta pe el.Mai trece timp si vine alt negustor si spune si el o poveste asemanatoare o ia si asta pe spinare de pleaca mai mult mort decit viu.Mai vine dupa un timp altul care spune uite am fost in cutare loc si era apa din belsug si stind eu 3 luni cu ale mele, au inceput din cer sa cada niste fulgi reci, ce credeti ca a patit va spun eu nimic. Deci primitivii aia chit ca nu vazusera un fulg de nea au inteles pina la urma ca exista.La noi in ograda TPU nici morti nu pricep tilcuirile Bibliei dar nici sa puneti mina la citit ca vedeti la unul din proroci o socoteala si daca puneti zilele ca anii ajungeti la evenimentele descrise de el cu peste 1000 ani inainte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danutza27):

Daca nu vor sa creada degeaba citesc! Si daca nu sunt convinsi de existenta sau inexistenta a ceva, mai bine dau cu parul. Ce crezi?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Fii sigura de acest lucru, Dumnezeu nu se lasa batjocorit, ce seamana omul aceea va si secera.Iti spun sigur ca cei rai nu au liniste si pace, nu le ajuta Dumnezeu, nici aici si nici in vesnicii.

Răspuns utilizator avertizat
| lifeForJesus explică:

Atheist @ In primul rând nu exista atei(asta e o gargara ieftina)
http://ateilor.wordpress.com/2011/03/02/cum-sa-devii-un-ateu/
Doi: Eu nu trebuie sa-ti demonstrez nimic...sunt zeci de Profeți care sau împlinit cu exactitate(mai pune mana sa citești și sa te informezi în primul rând)sa nu mai spun ca exista și țara Israel dacă nu ai știut(poporul Israel)...etc.
Trei: Sa ști ca Dumnezeu te iubește și pe tine, ba chiar a murit pentru păcatele tale.vino la Isus și vei fi cu adevărat Liber!
Asta ca sa ști ca Biblia are Putere! :)

| lifeForJesus explică:

Piableu@ Din cauza neascultări noastre, din cauza răzvrătiri noastre împotriva lui Dumnezeu!
Dumnezeu ne-a lăsat asa ca sa vedem ce se întâmplă când facem după capul nostru ala ''deștept" și nu ascultam de El!
Ascultați conștiința care ne-a lăsa-to Dumnezeu și vei vedea ca am dreptate! God bless you!

| lifeForJesus explică:

SaintOcea@ Daca ai fi bun, ți-ai arata bunătatea...asa ți-ai arătat...
Dumnezeul nostru nu este prost, ci îndelung răbdător(Nu veșnic răbdător) chiar și cu cei mai greu de cap...
Insa iți atrag atenția ca:
Orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată.
Matei 12:31
Ai mare grija ce vorbești puiule!

| lifeForJesus explică:

Domnul sa va Binecuvânteze pe toți! happy

| Polaris a răspuns:

Demonstrează-mi că ceva din Biblie chiar s-a întâmplat şi-ţi dau un os. Aşa ca să nu spui că n-ai ştiut, sau să te poţi scuza, ok?

| Danutza27 a răspuns (pentru Polaris):

Oi fi tu ateist dar fa de bine si te mai uita si la tv pina si Ceausescu petrecea Sf Paste dupa credinta

| Polaris a răspuns (pentru Danutza27):

Mi-ai demonstrat totul. Acum cred în Dumnezeu!

| Danutza27 a răspuns (pentru Polaris):

Pai stai ma ce vina am eu ca tu pui cazanul de rufe pe luminare apoi incepi sa orbecai si de suparare te asezi cu fundul pe cazan sa mai tragi sufletul si sa meditezi.Dar mirosul te avertizeaza ca iese fum de cirpa arsa si tu tot nu intelegi. Treaba ta Eu zic sa te lasi tu de prostii mai da pe la religie, Mai un Tatal Nostru cu inchinari si usor usor vine mintea la cap.A facut el Dumnezeu un amarit de magar sa glasuiasca cu glas omenesc pai si pe tine o sa te aduca in rinduiala cind o crede el de cuvinta.

| emy a răspuns:

Si pe tine!happy

| Piableu a răspuns:

Daca un creator este perfect, de ce nu si creatia?

| BrunetuL a răspuns (pentru Piableu):

Pentru ca ni s-a dat libertatea de care nici nu iti dai seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu dai cu toporul din prima. D-ZEU e dragoste si foc mistuitor. Cred insa, ca traim vremea harului si ar trebui sa vorbesti de spre dragostea lui D-ZEU in primul rand. Si al vremea lor restul.