| alexandru1234567890 a întrebat:

Nu va vine sa credeti ca poate exista un Dumnezeu avand in vedere dramele pamantene? Si El totusi exista si locuieste undeva departe in lumina.Mama mea a vorbit cu El in moarte clinica.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandre? spune-le asta celor culti.ateii.fiindca ei dau ca exemplu stiintific, fenomenele ce au loc in creierul muribunzilor.da nu le spune de Dumnezeu si mai ales nu pomeni de lumina.ei nu pot pricepe.sant in bezna.

12 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

"M-am ascuns in intuneric."-Dumnezeu.

| doctorandus a răspuns:

Mama ta a avut halucinatii produse de lipsa de oxigen.

| doctorandus a răspuns:

@Jorpalul: eu nu sunt ateu, cred in Dumnezeu. Insa consider ca Dumnezeu nu vorbeste cu oamenii, d-aia am zis ca a fost halucinatie. Drogatii si nebunii au pretentia ca le vorbeste Dumnezeu.

| EmaS a răspuns (pentru doctorandus):

Biblia ii numeste nebuni pe cei ce nu cred.

| RAY a răspuns:

Ai dreptate nu pot crede ca exista un zeu cand vad dramele din jurul meu

| alexandru1234567890 explică (pentru RAY):

Nebanuite sunt caile Domnului!

| M?d?0611 a răspuns:

Mda, am uitat sa imi aduc telefonul in camera si trebuia sa ma sune cineva, m-am trezit, ma gandeam la asta, am adormit si am visat ca l-am adus, cand m-am trezit iar ma uitam unde e, cam asa e cu povestile religioase din timpul mortii clinice cand e vorba de persoane religioase.

| Holiday a răspuns:

Ne reproduci si presupusa conversatie?

| Delmoniko a răspuns:

De unde sunteti de la tara?

| Sl1pKnoT a răspuns:

Si deci sa inteleg ca tu esti Iosif?

| IcyBlu a răspuns:

Si ce i-a zis? De ce nu vine incoace? Cat ii ia sa ajunga? Noi il asteptam cu totii.

| Kenzor1778 a răspuns:

Se pare ca esti incult. Numai niste incuiati la cap ca tine pot crede asa ceva...