Ai dreptate. dar in biblie scrie ca unde sunt doi sau trei adunati in Numele Lui acolo si El este prezent.Isus se referea sa nu practicam traditii in scopuri monetare (cum faceau fariseii)si care ce-i drept se intampla si prin bisericile noastre.acum e mai greu sa-ti gasesti un loc de inchinare cu advarat
Nu. Si te rog sa-mi explici care moment din programul unei biserici ti se pare show?
Absolut tot!
De la A la Z!
Cei drept ca nu se cheama show, desi la pocaiti este doar "program muzical" dar si la ortodocsi show-ul i-l face popa cand canta!
Sunt foarte multe invataturi ale Domnului nostru Iisus Hristos iar fiecare persoana le interpreteaza asa cum crede, eu nu cred ca oameni care se duc la biserica sunt credinciosi iar apoi vin acasa si nu spun o rugaciune de seara sau rugaciunea de masa. Iisus vrea sa ne spuna sa nu ne rugam numai la biserici sa invatam sa ne rugam si acasa, sa nu credem ii uni preoti care spun minciuni despre credinta.
Total gresit!
Din moment ce Isus ii besteleste pe popi si ne spune clar ca numai fariseii se duc la biserici (ca sa vada Showul religiosi si sa fie vazuti) nu are nimic comun cu credinta in Dumnezeu, ci cu religia, iar religia este op facatura a oamenilor vanduti satanei. asa cum zice chiar Isus despre cei care servesc la doi stapani, bisercii care aduce bani si cred ei, ca lui Dumnezeu, dar de fapt Mamonei, mai departe vezi in Matei 6, 24), cum preotii sunt de fapt instrumentele satanei!
kaynmaincallme întreabă: