| Dorugar a întrebat:

Nu vi se pare ca faceti o nedreptate imensa parintilor vostri atunci cand va duceti la biserica sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru ceea ce v-au dat parintii vostrii si nu Dumnezeu?

Oare din ce cauza il iubiti voi credinciosii pe un Dumnezeul din ceruri, care nu a facut absolut nimic pentru voi, si nu ii iubiti, respectati si tratati ca Dumnezeu chiar pe parintii vostrii care v-au CREAT, (iata asta este natura divina) v-au crescut si ingrijit, v-au dat educatia si v-au indrumat pasii in viata?
Asta in timp ce Dumnezeul din ceruri nici macar mucii Sai nu si i-a aruncat pentru voi, fara sa mai socotim ca daca ati fi fost fara parinti dar lasati pe baza Lui, ati fi fost astazi niste Mowgli adica un fel de maimute crescute in padure si in niciun caz oameni educatie si cu constiinta.
Oare nu vi se pare o nedreptate enorma fata de parintii vostri sa il slaviti pe Dumnezeu cu atat mai mult cu cat omul exista ca specie de cca 3 milioane de ani in urma, cand voi de fapt nu va slaviti parintii sau bunicii si nicidecum strabunicii care sunt muuuuuuult mai aproape de voi pe Calea Creatiei voastre decat Dumnezeul care nici nu va baga in seama?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pierzi timpul degeaba pe aici. ori sunt atei ori oameni spalati pe creier care cred ca " crucile chiar fac minuni si dzeu chiar ii ajuta.

70 răspunsuri:
| Dorugar explică (pentru danut):

Faptul ca omul poate da nastere la fiinte vii fara ajutorul lui Dumnezeu in timp ce Dumnezeu este la fel de atotputermic ca un pitic de gradina, este o realitate care dovedeste celor inteligenti ca OMUL este singurul Dumnezeu in Sistemul nostru solar

Pai eu citesc toata ziua Biblia, dar cu ochii mintii larg deschisi, si din cauza aceasta va fac sah-mat la orice ora pe cei ca tine care desi citesc Biblia, nu inteleg nimic din ea pentru ca sunt fii Tatalui Minciunii, si in aceasta calitate nu pot accepta adevarul ca numele de Biblie este numele unei scripturi FURATE de niste oameni care au transformat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si se inchina unei facaturi nenorocite in loc sa se inchine Creatorului! Stii cine si unde spune asta?

Asta este valabil pentru toti crestinii pe care nu-i duce capul sa inteleaga ca Biblia este scriptura FURATA a religiei mozaice si nu pot pricepe ca scripura se poate intelege corect NUMAI in contextul natural al religiei in care a aparut si nicidecum asa cum vor sarlatanii criminalii si mincinosi!

| danut a răspuns (pentru Dorugar):

Asa a spus si Mamona. Probabil sunteti frati, el mai mare, tu mai mic.

Nu meriti un raspuns pentru ceea ce ai spus.

Ca de obicei bati campi.

Ce Biblie citesti tu ca nu prea se vede din cele spuse de tine ca ai citit-o.

Cand esti propietar nu ai ce fura, Dumnezeu este proprietarul a tot ce existâ pe terra.

| Dorugar explică:

Daca atat te-a dus mintea sa intelegi din ce am spus eu despre stiinta, inseamna ca intelegi foarte putine. Eu ti-am aratat ce este performanta in stiinte, si la tine stiinta este asa ca in comuna primitiva cand a fost scrisa biblia, adica ceva egal cu zero barat si care se intidea de la stiinta mulsului oilor si la prostit fraierii cu un Mos Cocos Supranatural care sufla peste noroi si zice Hocus Pocus si uite omu viu...dar fara minte!

Dumnezeu nu a furat nimic ma telectualu tatalui pentru ca nenea nimeni de niciunde nu poate fura nimic pentru ca NU EXISTA, de furat au furat crestinii si anume scriptura religiei mozaice