Draga Ray, nimeni nu ma opreste sa fiu o buna crestina, nu trebuie sa fii pastor ca sa lucrezi pentru Dumnezeu. Poti sa fii o unealta in mana Lui Dumnezeu.Scopul crestinului este ca sa duca vestea cea buna a Evangheliei. Ceea ce fac eu aici.Si de cate ori am aceasta oportunitate fie ca merg la un bolnav sau la azilul de batrani asta fac.
Draga Ray, nimeni nu ma opreste sa fiu o buna crestina, nu trebuie sa fii pastor ca sa lucrezi pentru Dumnezeu. Poti sa fii o unealta in mana Lui Dumnezeu.Scopul crestinului este ca sa duca vestea cea buna a Evangheliei. Ceea ce fac eu aici.Si de cate ori am aceasta oportunitate fie ca merg la un bolnav sau la azilul de batrani asta fac.http://www.youtube.com/watch?v=6_V6cDhwlX8
Mandria: "Suntem mândri si facem acest păcat al mândriei atunci când: ne atribuim unele merite sau daruri care de fapt nu sunt ale noastre, când ne lăudăm în fata oamenilor pentru ce am făcut, fâră să gândim că Dumnezeu ne-a învrednicit să le facem, când ne supărăm pe oricine si din orice motiv, ||când ne facem publicitate pentru orice faptă bună||, pe care poate nici n-am facut-o, când ignorăm si râdem atât pe bună dreptate, cât si pe nedrept de cineva, când invidiem si urâm pe cineva care este mai bun decât noi, când vorbim pe cineva de rău indiferent dacă este adevărat sau nu, când ne îmbrăcăm în diferite haine tentante pentru a place oamenilor sau pentru a fi în centrul atentiei, |când spunem aproapelui faptele bune pe care le-am facut| etc. "
Nu tine neaparat de acest raspuns.
Off:
Intrebare: Ti-ar placea sa vorbesc in numele tau? Nu cred.
Atunci de ce vorbesti in numele Domnului? spui ca a fost mana Domnului, ca el a vrut etc.
Daca citesti toate raspunsurile vei vedea ca am fost obligata sa spun ca am donat bani pentru Africa, dar Dumnezeu imi cunoaste inima si El stie ca nu a fost scopul meu sa ma laud.Pentru ca cei care fac fapte ca sa fie vazuti de oameni si-au si luat rasplata de la oameni.Dar daca faci aceea fapta cu o inima curata, Dumnezeu iti va rasplati.Si tu ce faci, de ce ma judeci?
Fac acest lucru pentru ca doresc ca toti sa vina la mantuire.http://www.youtube.com/watch?v=6_V6cDhwlX8
Nu ar trebui sa ni se para, ar trebui sa fie o certitudine pentru oricine, doar daca acesta nu e orb sau cretin.Nu stiu ce ar dori Ema,dar eu zic ca ar trebui sa recunoasca faptul ca religia ce-o urmeaza e misogina din cale-afara(zice in Geneza,ca barbosul intelept l-a facut pe om si femeia lui,ce ii scade din merit femeii,inca de la presupusa nastere a speciei noastre). Bineinteles ca este o trepanatie sa consideram din start femeia inferioara in vreun domeniu,insa,ca sa fac o mica paranteza,sunt domenii in care femeile,in general,chair nu prea au ce cauta,desi se gasesc si exceptii(cum ar fi politica,cel putin in Romania,femeile-politician sunt o gluma proasta; sau chiar si literatura,Woolf si Dickinson ce sunt mai rasarite,ca in rest, slabut, mai ales in contemporaneitatea intesata de vampiri penali).
Eu inteleg ca nu respectarea de reguli gramaticale reprezinta primul obectiv al celor ce scriu pe acest sait si, ca uneori,in viteza redactarii se "maninca" unele litere,dar de aici si pana la formulari de genul:"ema ar vrea sa fie pastorita si nu o lasa cine stie ce secta accepta femeii ca predicatorii?" este o mare diferenta, care dovedeste fie lipsa de respect fata de limba romana, fie carente serioase in cunoasterea ei.