Mie mi se rupe si nu ma afecteaza cu nimic ca un indoctrinat refuza/nu cere nu stiu ce dovezi/argumente logice aduse de mine, de tine, de sulea si de altii.
sa fie la ei acolo, nu are rost sa-ti bati capul.
intotdeauna vor fi doua tabere.
And the point is...
The point is that I made my point.
nu mi se mai pare nimic ciudat, cel putin la categoria asta.
Nu sunt noua, sunt din 2011, doar ca am schimbat mai multe conturi intre timp. Dar asta nu e relevant, dupa cum spuneam. Si daca se face asa la religie, de nu stiu cand, inseamna ca e ok?
Fair enough. Mersi de raspuns!
Mie mi se rupe si nu ma afecteaza cu nimic ca un indoctrinat refuza/nu cere nu stiu ce dovezi/argumente logice aduse de mine, de tine, de sulea si de altii.
sa fie la ei acolo, nu are rost sa-ti bati capul.
intotdeauna vor fi doua tabere.
Pentru ca asa e,majoritatea dintre romanii sunt niste betivani, fumatori si au un limbaj de toata jena,suntem primi la consumul de bautura, fumat, asta e adevarul o natie de betivani, fumatori, incluti
Http://www.antena3.ro/......33038.html
http://www.romanialibera.ro/......94724.html
azi dimineata am aflat ca citim o carte pe an
uite dovezi,mai vrei avem cei mai multi puscariasi din europa in tara si in alte tarii, suntem campioni la hotie prin alte tarii, violenti. violam femei peste pe unde mergem, avem cele mai multe prostituate din europa in alte tarii, ce mai vrei asta e realitatea
Ce tara din lumea asta isi omoara presedintele de craciun si uni se imbogatesc peste noapte din nimic, zi-mi mai vreo tara unde premierrul este acuzat de plagiat, hotie, unde hotia este enorma
si pe net suntem nr 1 nu la ceva bun la hotie, na si tu mai comentezi
Da, comentez, pentru ca asta nu se intampla din cauze religioase. Se intampla ca nu avem un sistem educational bun, pentru ca nu sunt locuri de munca, pentru ca acceptam sa fim tarfa europei, pentru ca ne calcam unii pe altii in picioare si incurajam cand altii fac asta (vezi sectiunea de religie de pe site-ul Toti Pentru Unul, ca sa vezi ca se intampla si la nivel mic, nu umai la nivel politic), pentru ca stiri de genul asta sunt folosite pentru a creste ratingul ( trist, dar adevarat, romanii asta digera). Multe emisiuni ar trebui interzise: Un Show Pacatos unde danseaza 2 in chiloti si romanii se uita prosternati cu mana in chiloti.
Toate astea nu din motive religioase se intampla, ci pentru ca la nivelul ala este educatia in Romania. Ai impresia ca daca s-ar interzice religiile si credintele in orice divinitate de planeta asta ar fi mai bine? Toti fanaticii si obsedatii care-si ocupa mintea cu religia s-ar axa instantaneu pe altceva, si tind sa cred ca acel altceva ar fi cu mult mai rau, pentru ca astia suntem, bolnavi mintal.
Deci da, comentez.
Nu ma intereseaza cauza, ce a scris ala e adevarat, mai uitate la stirile de la 5, suntem nr 1 la tot cei mai rau di europa chiar zilele trecute un roman tia omorat sotia s copilu na
Stirile de la ora 5? Aia au rating tocmai pentru ca dau stiri de genul asta. Se intampla peste tot. Am prieten in Germania care lucreaza la procuratura, stirile de genul asta sunt interzise in Germania, de asta nu stii de ele. Dar se intampla foarte multe si acolo. Sunt peste tot si la nivel mult mai mare, vezi cum a castigat Merkel alegerile, daca zici ca esti asa de tare si stii asa de multe. Mai tii minte scandalul din Cipru de la inceputul anului? Prin aia nu a facut decat sandea bancile rusilor, le-a falimentat, iar cei care aveau bani acolo au primit actiuni, ceea ce inseamna ca bancile respective sunt ale rusilor acum. Poti sa spui ca rusii nu se pot juca cu moneda Euro acum? Aia a fost garantia ei la alegerile de anul asta. A belit toata europa ca sa-si pastreze pozitia si tu-mi spui de stirile de la ora 5? De ce nu apare asta la stiri atunci? Poate pentru ca e mai important ca lumea sa-si ocupe mintea cu unul care i-a dat in cap la una. Deschide ochii si vezi ca aia nu e chiar atat de important pentru viata ta, insa cealalta este.
Cu scuzele astea nu se rezolva nimic realitatea ramane realitate orice ai spune
Eu nu m-am scuzat cu nimic. Doar ti-am zis ce s-a intamplat. De ce anume as fi avut eu sa ma scuz? Ca stai tu sa te uiti la stirile de la ora 5? Mie-mi pare ridicol, dar e viata ta si faci ce vrei cu ea. Poti sa te uiti si la reluare daca asta poftesti.
Uite eu fac o afirmatie impotriva lui Dzeu ok? Spun ca nu exista. Vrei dovezi? Uite o dovada Isus fiul lui care na existat.Arata dovada ca a existat Isus poti? Nu ai cum, pentru ca nu exista nici p scriere a epocii in care sa se specifice ca ar fi existat un astfel de personaj.Deci nicidecum nu este cum tu spui.Nu stiu cei cu linkul postat de tine eu doar am comentat la ce ai spus tu. Iara legea no sa se respecte niciodata atita timp cit exista favoritisme.Religiea este favorizata,este sustinuta ilegal de catre stat,de catre orice stat al lumii.Ti se pare normal ca tu ca simplu cetatean sa fii impozitat cu orice faci? Impozit pe casa,pe masina,pe bani si etc? Ti se pare logic si normal ca biserica sa fie scutita de impozite chiar si acolo unde este privata? Pina la urma biserica este o afacere si ca urmare ar trebui taxata ca o afacere,impozitata etc. Daca e lege sa fie lege pentru toti fara discriminare nu? Adica stai asa ca,pai cum,na si tu, ce vrei sa impozitam popa, pai vezi legea e doar pentru unia nu pentru toti nene, bla bla povesti, vraja marii.Deci pe scurt religia este capusa omenirii, tintarul omenirii, vampirul omenirii, care ne suge de tot.Ce este naspa e ca legea accepta asa ceva, probabil pentru ca e facuta de adeptii acestei capuse.Na fac si eu ca ray acum mai comentezi?
Pai cineva care vine cu ideea existentei unui zeu trebuie sa aduca dovezile, nu invers. E ca si cum as veni eu si as zice: "Exista omul-pasare, care a creat tot universul". Tu ce-ai face? M-ai crede sau mi-ai cere dovezi? Eu as fi in masura sa-ti cer tie dovezi ca nu exista zeul meu?
Vezi ca am facut o paranteza acolo, vei intelege la ce am facut referire si daca poti sa citesti si raspunsurile m-ai scuti de un efort in. Plus. Mersi!
Pai sa vedem ce ti se pare mai logic? 1.Atatea miliarde de ani si s-a intamplat sa castigam loteria cosmica.
2.O fiinta paralela cu structura lumii in care traim a inventat totul din nimic si poate absolut orice, ne iubeste, si ne duce in rai sau paradis dupa ce murim.Paradisul care este... uune este apropo?
Deci, raspunsul la int cum am aparut nu va fi niciodata, dar daca avem doar aceste 2 posibilitati o alegem pe aia mai logica evident.
Mai logica? Ok, logic e cand afirmatiile au logica, dar cand spui ca a fost un Big-Bang, ca Universul se intinde, mareste, largeste etc si in acelasi timp ca Universul e infinit atunci devine ridicol, mai ridicol decat creationismul. Sau deja nu ti-a convenit si asta nu se mai ia in considerare? Dar nu la asta ma refer, cand am pus intrebarea am avut in vedere afirmatii de genul: "cei mai multi alcoolici si fumatori sunt crestini", "cei mai multi oameni care injura sunt crestini", " cei mai multi pedofili sunt crestini" etc. Si vad ca sunt altii, si mai prosti, care dau comentarii si mai idioate. Unii sunt in banca lor, jos palaria pentru ei, dar cativa in schimb isi dau cu firma-n cap oricand prind ocazia.
Pentru ca esti subiectiv?
Nu.Sunt cat se poate de obiectiv.
Pai de unde dovezi împotriva lui Dumnezeu când nici nu măcar cei care s-au ridicat împotriva lui Dumnezeu nu înțeleg dovezile pe care ei le considera dovezi de fapt șanț doar teorii=nimic