| OctavianDanielMaria a întrebat:

Nu vi se pare ciudat ca Jesus a fost botezat de Ioan? Stiind ca Ioan era sectar. Se deduce ca Ioan l-a botezat la secta lui. Jesus s-a dus in desert ca sa o ia pe urma mentorului sau, Ioan.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mi se pare un act de smerenie din partea lui Iisus care valideaza activitatea lui Ioan.

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi duminica la slujba la biserica, iar dupa slujba sa discuti cu preotul, toate intrebarile astea la care nu gasesti raspuns, sau esti confuz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă prin Jesus te referi la Hristos ( dar m-i se pare clar).Nu mi-e nu m-i se pare ciudat. Dumnezeu a ales de multe ori oameni "josnici" ( dacă pot spune așa), de oarece vroia să ne învețe că nu contează statutul, averea și ceea ce ai în interiorul tău ( părerea de rău, recunoașterea, adevăr etc.) După botez Hristos, a fost dus în ispita, adică în deșert, unde a fost ținut cu zilele flămând, ca apoi să fie ispitit de Satana. Aș putea zice mai multe, dar depinde de ceea ce vrei să afli.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Are mai multe denumiri, e adevărat. Eu sunt obișnuită doar cu cele două, Isus și Hristos, doar că m-am temut să nu te referi la altceva și eu să îți răspund greșit.happy

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare