Pai dumnezeu i-a pus in minte lui adams toate numele, pentru orice intrebare raspunsul e la fel dumnezeu, cat fac 2 plus 2 dumnezeu stie de ce sa gândești sa pui la îndoială iti obosești creierul si uite asa astia ne mentin in evul mediu, macat catolici sau mai modernizat
Crede dar nu cerceta ca ajungi in iad, gandirea rationala este pacatul suprem fii prost, ignorant si ajungi in rai., nu vezi cat de credului.sunt romani
Pai probabil oamenii le-au dat denumiri la animale de-a lungul timpului, derivate din denumirea stiintifica.
Pai unde scrie? Credeam ca numele animalelor a fost dat de fiecare om din fiecare regiune in parte.
Pai nu stiu. Unde scrie?
In Biblie de asemenea scrie daca plantezi 2 seminte una langa alta sau daca porti haine facute dintr-un anume material, mergi in Iad direct ) Sau: Levticus/Levticul 19:19
Do not plant your field with two kinds of seed. "`Do not wear clothing woven of two kinds of material. "`If a man sleeps with a woman who is a slave girl promised to another man but who has not been ransomed or given her freedom, there must be due punishment.
(NU AM PUS DIN BIBLIA DIN Romania ca e tradus cu totul altfel, Biserica incercand sa faca sa para MAI NORMAL)
Vaca e un nume recent, provenit din latina, nu se știe ce nume avea înainte de numirea acesteia de la tini. Înțelegi tu?
"Unde scrie ce nume le-a dat Adam."
"Domnul Dumnezeu a facut din pamant toate fiarele campului si toate pasarile cerului; si le-a adus la om, ca sa vada cum are sa le numeasca; si orice nume pe care-l dadea omul fiecarei vietuitoare, acela-i era numele.
Si omul a pus nume tuturor vitelor, pasarilor cerului si tuturor fiarelor campului; dar pentru om nu s-a gasit niciun ajutor care sa i se potriveasca." (Geneza.2:19,20)
Tot Adam a dat un nume si femeii sale: Eva.
Mai multe detalii pe inteles gasesti aici:
https://www.adventist.ro/index/creatia/
Nu stiu ce nume. Nici nu stiu ce limba vorbea Adam. Stim doar ca trebuie sa aiba nume pentru ca altfel nu le-am recunoaste. Si nu ma refer la nume de felul: mandra, vargata sau aurora.
Nu cred ca exista virusi si bacterii; ce putin nu eixsta nimic rau in aer, pe pamant sau in apa care sa faca rau. Totul era perfect. Sanatate deplina in trup, minte, si suflet. Niciun gand rau nu exista, nicio vietuitoare care sa faca rau alteia.
Cum a pus nume la cangur? Nu stiu. Stiu doar ca Dumnezeu a adus la om toate vietuitorele de pe pamant si le-a pus nume. Nu stiu daca intr-o singura zi. Poate ca Adam nu a reusit sa le vada pe toate in cei peste 900 de ani cat a trait. sau poate ca le-a vazut. Nu stiu...
„ca sa credeti ca Noe le-a dat nume la toate animale"
Încurci personajele Bibliei. Sorry, indică lipsă de studiu.
Pai si in sperma sunt tot copii mici vezi poate ti-a venit pe limba ai grija
Ba copilasi...lasati cartea aia fake in pnm Creata de Biserica sa controleze crestinasii
OctavianDanielMaria întreabă:
amfibianx întreabă: