anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vine nici un sfarsit al lumii nu va mai cacati pe voi cu cacatul ala de calendar maias ei au fost exterminati de aia nu si-au putut continua calendarul. Cum puteau niste salbatici mult mai prosti decat oamenii de azi (sau invers?) sa prezica ceva ce a ce noi nu putem?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probabil se jucau iar acel joc a avut o data cand se va sfarsi tot ceea ce se afla pe pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vine niciun sfarsit al lumii laughing. Zicea un savant rus ca va veni apocalipsa pe 21.12.2012.Numai Dumnezeu stie.Anunta in dimineata acesta ca tot un savant rus(dar destepti mai sunt rusii astia laughing ) anunta ca in anul 2055 va veni a 5-a epoca de gheata sau ma rog nu mai stiu cum zicea si ca in anul 2030 vom ajunge sa mancam gandaci rolling on the floor bleahhh...

| florin1979 a răspuns:

Chestia cu mayasii cu sfarsitu lumii e ceva marketing! trebuie sa iasa banu din prostimea populatiei, nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratilor iesiti ca pute.s-a **** pe el cat a putut de mult si da vina pe noi si pe maiasi. drfe? mergi la baie draguta spala-te frumusel si vino sa discutam frumos.

| kamykaze88 a răspuns:

Deci daca vine vorba de sfarsitul lumii hop si eu big grin asa Albert Einstein a spus : Nu stiu cum va fi al treilea razboi mondial, dar sunt sigur ca in al partulea ne vom bate cu pietre. Incheiat citatul. Si legat de maya? Ba vom trai si vom vedea poate o sa impuscam maimute cu arcul si o sa ne uitam la televizor cu lumanarea. Asa ca SA VINA

| alabalaportocala2011 a răspuns:

În fiecare zi vine sfârșitul lumii independent de calendarul maiașilor.

Puțin câte puțin se sfârșește câte o lume.
Peste cca n de ani o să ne întrebăm unde erau uzinele, unde erau fabricile, unde erau sistemele de irigații, unde erau centralele electrice, unde erau hidrocentralele etc. că „lăcustele", au pustiit totul.

Iar peste niște ani nu se va mai numii România ci RRomia.

| SadBoyForever a răspuns:

Eu chiar nu inteleg de ce toti pr0$tii cred ca vine ''sfarsitul lumii in 2012 laughing''.
Bai fratilor...nu se intampla nimic la sfarsitul anului, ce naiba rolling on the floor!

| Thunder a răspuns:

Pana la urma Mayasii astia au fost o civilizatie. Sa vezi ce constructii inca stau in picioare, construite inca de acum mii de ani. Ca ei practicau sacrificiul uman asta nu inseamna ca erau salbatici, pur si simplu asa erau vremurile de demult. Cat despre calendarul mayas...astea sunt niste tampenii, mai este o ramura a calendarului care duce pana prin anul 3000. Tu ai o durere deoarece in ultimii 2-3 ani am fost bombardati cu un morman de anunturi de game over si nu s-a indeplinit nimic. Te intrebi daca aia o sa aiba dreptate? Ai asa o frica, a?

| Nuvăsufăr a răspuns:

Da oare sălbaticii care au scris Biblia, câte ştiau ei şi noi nu ştim?

| Чернобыль a răspuns:

Ce dracu'? Ai dreptate....nu va veni niciun sfarsit al lumiibig grin