| lolosaurus a întrebat:

Numai gura ce-i de dumnezeu?

# Iezechiel 26:
3. De aceea, aşa zice Domnul Dumnezeu: Iată sunt împotriva ta, Tirule, şi voi ridica împotriva ta popoare multe, cum îşi ridică marea valurile sale.
4. Voi sfărâma zidurile Tirului şi turnurile lui le voi dărâma; voi mătura praful din el şi-l voi face stâncă goală.
[...]
14. Te voi face stâncă goală şi loc de uscat mrejele vei fi; nu vei mai fi zidit din nou, căci Domnul a spus acestea", zice Domnul Dumnezeu. #

Tyre, 2012:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyre,_Lebanon
"Ezekiel 26:12–14 states that God caused Nebuchadnezzar to destroy Tyre because its residents gloated over the fall of Jerusalem."

Si cu toate astea sta in picioare astazi bine-mersi.

Nu vi se pare ca biblia asta o cam da in bara?

13 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Mai asteapta si tu 1000000000 de ani si ai sa vezi ce face Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| EmmaShefferd a răspuns:

Mie mi se pare ca TOATE VOR FI LA TIMPUL LOR. Dupa cum se observa nu precizeaza timpul ci fapta. Atunci cand va veni vremea isi va face treaba. Multi oameni nu cred pentru ca nu au vazut cu ochii lor, pentru ca nu au dovezi solide, fizice. Dar acum nu mai continui, adevarul va fi prea tz pentru ei big grin

| EmmaShefferd a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Adica laughing rolling on the floor?

E de bine sau de raulaughingrolling on the floor?

Pfuai...ms de ideelaughing) ia baga id asta sa te iau eu la intrebari one_hellangel.coldviper laughing te astept sefu' kiss

| EmmaShefferd a răspuns:

Trebuia sa fie : " Oare e numai gura de Dumnezeu?" adica doar zice, nimic nu face?

| DAVID_6313 a răspuns:

Iar ai citit pe bloguri ateiste?