Vei imbraca o haina a neputrezirii infiderent unde vei fi, in iad sau in rai.fiindca trupul putrezeste in tarana fiindca de acolo este luat. dar sufletul va purta haina stapanului pe care l-ai slujit.fiindca si satan si IIsus Hristos isi vor vrea robii lor. Iisus pentru ai imbraca in haina vesniciei, iar satanpentru ai imbraca in haina chinului si muncilor vesnice din iad.vad ca razi. dar e cam devreme.ai grija, la urma, sa nu razi manzeste.
Toate amintirile, valorile, idei, conceptii, tot ceea ce te defineste pe tine, este pastrat in creier. dupa ce mori, pierzi tot. Deci iti dai seama ca dupa ce mori, tu dispari, ever forever
Nu, nu exista, te duci in pamant, te manca viermii, si toata povestea cu Rai si Iad, tot o poveste pentru copii mici ramane.
Doar nu te astepti sa stie cineva Eu chiar as vrea sa fie ca un somn fara vise, fara nimic, ca inainte sa ma nasc.
Dupa ce mori putrezesti si nu poti sa fii constient ca esti mort, deoarece creierul nu mai functioneaza, e exact cum a fost inainte sa te nasti.
A existat cineva ce a stiut il cheama Iisus Hristos si e scris in biblie ce a zis el ..findca n-avem cum sa fim egali cu cainele nostru daca nu santem egali trupeste nu santem nici sufleteste adica el moare gata for ever. iar noi o sa fim judecati daca am facut mai multe lucruri bune atunci mergem in inparatia cerurilor daca am facut reversul ne asteapta lucifer cu inparatia muncilor vesnice si raului.
Murim adica.crd k ai dormit si uneori in unele nopti nu ai avut vise..in mod normal clipa aia ti s-a parut frt scuta. ea ar dura pentru o infinitate daca nu ar exista Dumnezeu..deci e ca un somn fara vise. daca ai fost bun te trezesti daca nu nu te mai trezesti..asta e convingerea mea fara iad..sau daca crezi in iad e acelasi lucru pana te trzeste cineva si te judeca. daca esti in cartea vietii vei ajunge in rai daca nu in iad
Conteaza din ce punct de vedere privesti asta. Eu personal cred ca o sa putrezim in pamant mancati de viermi, nu ca o sa falfaim din aripi pana in rai. Nu te lua dupa prostii astia de incearca sa-ti bage religia lor in cap, cica daca faci lucruri considerate rele de dumnezeu ajungi in iad si vice versa. Pai se pare ca in biblie foarte multe lucruri ilogice sunt considerate rele=)
Exista viata dupa moarte. adica dupa ce murim El ne va invia si vom trai depinde in rai sau in iad( in iad nu mori. te va chinui, te va arde focul vesnic)
DeProfundis99 întreabă: