Dumnezeu nu priveste la fata omului, ci la inima lui.El a platit acelasi pret pentru fiecare dintre noi.Inaintea Lui suntem toti egali!
Am citit primul rând și eram sigură că e nea Țuțea. Mare filizof e considerat nenea ăsta de nimic, probabil pentru că a stat pe la răcoare și tot l-a pupat în dos pe Dumnezo, deci e model de urmat. Oricum și după limbaj îți dai seama ce fel de om și mai ales de creștin e.
"Am stat 13 ani in inchisoare pentru un popor de tampiti"-Petre Tutea
Avea dreptate, nu poate fi considerat altfel un popor ce il pretuieste pe habotnicul si sceleratul asta caciulat.Nu fumase nimic altceva,decat indoctrinare in masa,de cand era mic,fiind progenitura unui preot. Entuziast in credinta sa, cum tocmai Cioran l-a numit, da, entuziast, da' mare naiv si ingamfat cu privire la zeul ce-l tot apara.
Petre Tutea, trebuie sa admitem, ca s-a referit doar la conceptia turmei despre Dumnezeu si nicidecum la conceptia lui despre existenta.
Printr-o astfel de concepţie, Ţuţea se descalifică singur şi de fapt arată ce a fost în realitate: Un impostor care şi-a dat aere de filozof.
Nici nu e de mirare pentru o persoană care a susţinut cândva că: ''Am facut 13 ani de puscarie degeaba, pentru un popor de idioti.'' Mai e ceva de comentat?
Mi-e si groaza sa ma gandesc cum ai ajuns tu expert, si la ce!
DeProfundis99 întreabă: