| AvalohAlyn a întrebat:

O carte care m-ar putea apropia de Dumnezeu (pe langa Biblie)?

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

"Divina Vindecare" de David Clayton, care este gratuita si poate fi comandata la nr de telefon 0742248883 sau la adresa de email divinavindecare@gmail.com.La fel poți sa te abonezi la revista cu același nume - Divina Vindecare - care este gratuita si o primești prin posta sau o poți citi pe internet pe site :www.divinavindecare.ro

7 răspunsuri:
| CinevaAnonimă a răspuns:

Cartea de rugăciuni, „Iată duhovnicul" despre Arsenie Papacioc, „ Veșmântul Dumnezeiesc sau cum dobândim smerenia", etc. De fapt, cam toate cărțile duhovnicești te ajută să te apropii de Dumnezeu.

| anonimg a răspuns:

Îți recomand cartea "Calea către Hristos". O găsești aici în mai multe formate:
https://ellenwhiteaudio.org/ro/calea-catre-hristos/

| AvalohAlyn explică (pentru TamplaruAnisoara):

E gratuit sa îți trimită cartea? Chiar ți-o trimit? Cât e transportul? Mulțumesc.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu costa nimic, e gratuit totul.O poți comanda atât cartea cat si revista care apare lunar, pe internet pe site www.divinavindecare.ro.Revista poate fi citita si pe internet dar eu o primesc si scrisa pentru ca îmi place mai mult sa citesc reviste si cărți scrise decât pe calculator.Eu sunt abonata din ianuarie 2013 si nu o sa renunț la abonament deoarece îmi place mult revista.
Noapte buna!

| Helper07 a răspuns:

Tragedia Veacurilor, In marea controversa adevarul straluceste, O calatorie in supranatural, Hristos lumina lumii...

| danut a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

NU e xista nici o carte Divina Vindecare scrisa de David Clayton ci una scrisa de Ellen G. White.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru danut):

Ba da! Este tipărită de către Vlad Ardeiaș. Este gratuita si poate fi comandata pe site www.divinavindecare.ro, sau la telefon 0742 248 883. La fel si revista Divina Vindecare care e tot gratuita si apare lunar. Poate fi citita si pe site www. divina vindecare.ro