"Divina Vindecare" de David Clayton, care este gratuita si poate fi comandata la nr de telefon 0742248883 sau la adresa de email divinavindecare@gmail.com.La fel poți sa te abonezi la revista cu același nume - Divina Vindecare - care este gratuita si o primești prin posta sau o poți citi pe internet pe site :www.divinavindecare.ro
Cartea de rugăciuni, „Iată duhovnicul" despre Arsenie Papacioc, „ Veșmântul Dumnezeiesc sau cum dobândim smerenia", etc. De fapt, cam toate cărțile duhovnicești te ajută să te apropii de Dumnezeu.
Îți recomand cartea "Calea către Hristos". O găsești aici în mai multe formate:
https://ellenwhiteaudio.org/ro/calea-catre-hristos/
E gratuit sa îți trimită cartea? Chiar ți-o trimit? Cât e transportul? Mulțumesc.
Nu costa nimic, e gratuit totul.O poți comanda atât cartea cat si revista care apare lunar, pe internet pe site www.divinavindecare.ro.Revista poate fi citita si pe internet dar eu o primesc si scrisa pentru ca îmi place mai mult sa citesc reviste si cărți scrise decât pe calculator.Eu sunt abonata din ianuarie 2013 si nu o sa renunț la abonament deoarece îmi place mult revista.
Noapte buna!
Tragedia Veacurilor, In marea controversa adevarul straluceste, O calatorie in supranatural, Hristos lumina lumii...
NU e xista nici o carte Divina Vindecare scrisa de David Clayton ci una scrisa de Ellen G. White.
Ba da! Este tipărită de către Vlad Ardeiaș. Este gratuita si poate fi comandata pe site www.divinavindecare.ro, sau la telefon 0742 248 883. La fel si revista Divina Vindecare care e tot gratuita si apare lunar. Poate fi citita si pe site www. divina vindecare.ro
Maroonelele întreabă: