Sunt doar o crestina care il iubeste pe Dumnezeu si care doreste sa traiasca dupa principiile Lui. Dupa ce L-am cunoscut pe Dumnezeu, El mi-a schimbat sensul vietii si de atunci doresc sa spun si altora despre dragostea Lui.Nu sunt profesoara de religie,dar iubesc Cuvantul lui Dumnezeu si il studiez, fac studiu inductiv, studiez si istoria religiilor si carti de stiinta ca sa pot sa inteleg cat mai bine Cuvantul lui Dumnezeu.
Din ce raspunsuri am vazut ca da cred face parte din unul din cultele neoprotestante (baptisti, adventisti, matorii lui Iehova, penticostali, pocaiti etc).
Ema...stai ca nu pricep. V-ati intalnit la o bere pe terasa si ati facut cunostinta? Unde dracu l-ai intalnit ca vrea sa stie si fata mea!
Ia uite, Ema este iarasi ca Iisus intre tilhari.
@bluebios "Din ce raspunsuri am vazut ca da cred face parte din unul din cultele neoprotestante (baptisti, adventisti, matorii lui Iehova, penticostali, pocaiti etc)." O fi si asta adevarat dar este problema ei, doar posteaza la sectiunea Religie pe TPU nu pe un site Crestin-Ortodox.Raspunsurile Emei =cu foarte mult bun simt si la obiect. Mintuitorul dadea o pilda cu un stapin care pleaca in calatorie si cheama slugile si le imparte niste bani unul primeste un dinar, altul 2, altul 3 si ultimul 4 dinari.Peste mult timp se intoarce din calatorie si ii cheama sa ii intrebe ce au facut cu banii,,,, restul se cunoaste prsupun.Cine mai are un pic de minte intelege ca dinarii respectivi nu erau bani reali ci un set de fapte bune vis a vis de credinta.Sa zicem ca vine Ema la judecata si o ia Mintuitorul la scarmanat "ia uite pe mine ma cinstesti si pe mama nu (Maica Domnului),icoanele nu le cinstiti,de Sfinti nici ca va pasa (fericit Domnul intre Sfintii lui), ba si prin scripturi ati mai modificat. Dracii in timpul acesta vin fericiti cu sfoara sa masoare gitul Emei sa ii faca un jug pe masura (nu larg sa scape) si au plugul pregatit doar sa o injuge si sa o puna la arat prin iad.Dar socoteala din iad cu cea de la judecta nu se potrivesc.Vin si partile bune timpul dat nu a fost cheltuit in zadar,a cunoscut cuvintul Domnului si a incercat dupa slabele puteri omenesti sa traiasca decent in credinta,de balacarit cu barbatul nici atit,de ocarit nici atit,a cinstit pe mama sa si pe tatal ei,de hulit nu a hulit, milostenie a mai facut, pruncucidere nici atit.Copii crescuti cu frica de Dumnezeu (din frica de Dumnezeu vine dragostea de Dumnezeu) nu ca aia de la sectiunea "dragoste si sex de pe TPU" Mintuitorul ce zice fie dupa marea mea mila treci in dreapta. Dracii fluiera a paguba dar nu se lasa pagubasi vine capetenia lor si sare cu gura mare "Stai Doamne ca ne aduci in sapa de lemn ca noi am cheltuit mari resurse cu Ema " uite ca sa facem in Romania baie de singe prin pruncucidere (circa 16 milioane de avorturi) am avut nevoie de 200 de draci si aia erau cei mai necalificati si au reusit, pentru Ema am mobilizat 3 legiuni de experti si au venit cu coada intre picioare si o tin ei tot asa dar Mintuitorul le zice stati asa ca vine si rindul vostru si apare falnicul ortodocs care a trait dupa cum a avut chef :
Sunt arhitectul suprem, privind prin spectrul etern - IPT
Fiecarui concern i-am expus cate-un produs prin Jules Verne,
Va-njur tern cand 4 miliarde vor sa-mi intre-n gratii,
Te juri ferm printre gratii ca n-ai avut minte.
Altii vor sa ma-nece, 2011, prelatii vor sa ma prinda, sa ma lege,
...
Eu - Dumnezeu. Cerul meu e sufletul lui Craciun in loc
Concluzie pentru Ema "Daca un om zdravan la minte intra printre nebuni, nebunii vor spune ca cel zdravan este nebun ca nu este asemeni lor"
@Danutza27
Cred ca m-ai inteles gresit nu am nimic impotriva neoprotestantilor. In opinia mea toti sunt la fel ortodoxi, catolici, protestanti, neoprotestanti etc
anonim_4396 întreabă:
sooome întreabă: