Serios? atat au in comun, un schelet? jalnic. daca pamantu are 4, 4 miliarde de ani si de nu stiu cate milioane de ani este viata pe el, de ce nu sunt atatea schelete care sa arate clar evolutia din maimuta?
Asculta-ma si gandeste! peste cativa ani vei murii, dupa ce mori te trezesti la scaunul de judecata a lui Dumnezeu, ce faci? acuma nu ma lua cu alte teorii ca nu are cum ci spune-mi ce faci, daca cumva e adevarat( si este)
Sunt mai multe, cauta pe google dovezi, eu ti-am dat doar unul...
Ce dovezi ai tu ca exista Dumnezeu ? :v
Auzi, cand ajungi in iad la prietenul tau satan, spune-i te rog ca i-am spus eu sa nu te zbicuiasca asaa tare, ca pe pamantu asta i-ai facut voia.
Fi fara grii si tu vei muri, care dumnezeu sunt mii de zei inventati de omenire, sa inteleg ca voi credeti de frica iadului in dumnezeu? jalnic sincer parca iisus =iubire acuma vad ca e doar o speriatoare pentru adulti, iahve zeul ala diabolic din vt da astept sa-i dau una sa-l trimit in lumea fanteziilor umane, nu exista dumnezeu, daca exista adu tu o singura dovada clara nu fantezi
Mit e afirmatia dumitale despre evolutie. Evolutia este fapt stiintific, vezi http://www.nas.edu/evolution/TheoryOrFact.html
"If Project Steve was meant to show that a considerable majority of the scientific community accepts a naturalistic conception of evolution, then the National Center for Science Education (NCSE) could have saved its energies—that fact was never in question. The more interesting question was whether any serious scientists reject a naturalistic conception of evolution." Project Steve – Establishing the Obvious: A Response to the NCSE, William Dembski, Center for Science and Culture, Discovery Institute, March 19, 2003.
O dovada clara este marturia a milioane de oameni care au fost in moarte clinica si au avut experiente din rai sau iad. Dar da-mi tu o dovada clara ca nu exista.