| rabbit2014 a întrebat:

O intrebare fara caterinca pusa de mine si multi altii: Adam avea buric? Scuze categoria

41 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru rabbit2014):

Şi eu sunt curios cu privire la aceste subiecte dar înţeleg în acelaşi timp că este imposibil de aflat anumite detalii. Putem doar să ne dăm cu presupusul.

| rabbit2014 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Si nu este frumos cand primesti diferite pareri, diferite ipoteze? Nimeni nu stie adevarul

NOname
| NOname a răspuns (pentru rabbit2014):

Http://i.imgur.com/kyb48WK.jpg
Păi, singurul real şi care nu apare în Biblie...care o fi, care o fi? Bingo, dinozaurul!
Ştii că s-au găsit schelete ale dinozaurilor, nu? Nu şi ale sumedeniei de personaje imaginare. Oare de ce? (retorică)

| anonimg a răspuns:

Dar par pe corp? Multe intrebari avem cu toii. Sa ne straduim sa fim mantuiti si apoi il vom putea intreba atat de multe lucruri! Si stiu ca nu se va plictisi sa ne raspunda.

| rabbit2014 explică (pentru NOname):

Pai eu cred ca dinozaurul a aparut i.hr

Si vrajitoarele au existat, bine nu ca cea din imagine.

NOname

Dinozaurii au existat înainte de apariţia umanităţii şi a basmelor inventate de nişte unii, care habar nu au avut de multe, printre care şi de anterioara existenţa a dinozaurilor. În schimb, şi-au pus imaginaţia la treabă şi au inventat nişte "adevăruri absolute", în loc să le caute. Ingenioşi băieţi!

Iar din moment ce nu există vrăji (funcţionale, nu doar închipuiri sau efecte ale autosugestiei), nici vrăjitoarele, în adevăratul sens al cuvântului, nu există şi nu au existat. Desigur, asta nu a oprit o haită de popi preaiubitori şi preasfinţiţi să tortureze, să omoare cu pietre şi să ardă pe rug o groază de femei nevinovate pe motiv de..."vrăjitorie".

Pai asa era o data,sa omoare vrajitoarele. Cand zic ca au existat eu iti vorbesc din ce am citit in diverse carti sau pe internet. Erau vrajitoare care faceau rau prin farmece, nu vrajitoare pe matura. Ai spus de dinozauri ca se stie sigur ca au existat, da sunt de acord. Dar ai vazut ca s-a facut o descoperire cu un manuscris de pe vremea lui hristos, erau citate din biblie, adica si ce scrie acolo este adevarat. Stiu ca acum este doar o entitate, dar de ce sa nu credem ca a existat?

NOname

Dacă vrei să crezi (la modul serios) în entităţi magice şi alte baliverne, fără vreo dovadă, nu ai decât. Eu zic "pas".

| William a răspuns:

Ar fi logic sa nu aiba, de vreme ce nu s-a nascut ca si noi nu ar fi avut nevoie de buric. Totusi de ce conteaza cum arata Adam?

| DarkAndDreary a răspuns (pentru William):

Daca se presupune ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui si noi avem buric, asta nu inseamna ca si Adam a avut? Si asta inseamna ca si Dumnezeu are buric. E logic, nu?