"Caile Domnului sunt infinite si nebanuite."
Traducere : "Habar n-am, de unde sa stiu eu de ce dumnezeu nu ajuta oamenii si mor ca niste caini de tot felul de boli care-i mai si chinuie ani de zile, sau isi pierd vederea si orbecaie prin casa nemaiavand curaj sa iasa nici in curte? asa ca mai bine iti trantesc niste vobe bisericesti pe principiul crede si nu cerceta si vezi si tu"
Sau un exemplu mai clar: de ce nu vindeca d-zeu persoanele cu membre amputate?
Caile Domnului sunt infinite si nebanuite.
Iisus a fost pus pe cruce langa doi talhari si unul dintre ei, cel care nu prea gandea si inteligenta lui sufleteasca era cam redusa, i-a cerut lui Iisus sa-si foloseasca puterile ca sa apara imediat jos.
Tu nu intelegi ca asta ar fi necredinta.Doar diavolul foloseste puterile sale asa ca si cum ar fi nu stiu ce.Intelege ca Dumnezeu ne da doar ce ne trebuie si daca avem multa credinta.In plus doctorii sunt si ei un ajutor de la Dumnezeu.El lucreaza cand cineva face ceva bun.Un copil care s-a rugat sa aiba un rinichi nou pentru ca are o boala si il primeste este un miracol de la Dumnezeu.
In plus Dumnezeu nu e majordomul nostru personal sa aduca ce vrem fara sa ne chinuim putin.Anumite persoane ar trebui sa aiba putin mai mult respect pentru Dumnezeu in loc sa-l pupe in c*r pe satana.
"ne da doar ce ne trebuie". Prin asta vrei sa spui ca vederea e inutila?
Si legat de copii care primesc rinichi? Nu e deloc o minune.De ce sa-i multumeasca lui Dumnezeu pentru donatia altcuiva. Daca eu as dona un rinichi, iar dupa persoana careia i l-am donat ar multumii lui Dumnezeu ci nu mie, mi-as lua rinichiul inapoi.
Si zici ca trebuie sa ne chinuim sa primim ce vred de la Dumnezeu? Nu crezi ca oamenii din Africa se chinuie destul?
Rinichiun este un dar de la cineva care moare iar rudele persoanei il doneaza (nu toata lumea doneaza organele persoanelor apropiate la moartea lor, daca ar fi sa le doneze toti, atunci ai putea spune ca este un miracol de la dumnezeu). cat despre ultima chestie mi-se pare logic daca nu cred in dumnezeu sa nu cred nici in satana (m-am uitat cand eram mic la desene animate) dar cum te poti chinui tu sa il scapi pe un om de cancer de exemplu? de ce unii mor de cancer si unii scapa (daca ar exista, ar fi dumnezeu drept?)