))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) biblia, traditia si cartile unor preoti sunt dovezi? )))))))))))))))))))))))
Dovada e faptul ca exista de mii de ani? )))))))))))))))))))
Pai mii de ani s-a crezut ca pamantul e plat, ca pamantul e centrul universului, ca a face baie e periculos si faci pantecaraie etc. Faptul ca s-a crezut asta mii de ani, la mintea ta e o dovada ca soarle se invarte in jurul pamantului.
Oricum, iti multumesc pentru mesaj, de mult nu am mai ras asa de bine ))) Scuze nu pot sa ma abtin ))))))
In sfarsit suntem de acord. Pai asta zic si eu ca religia nu a sustinut ca pamantul se invarte in jurul soarelui. Banuiesc ca nu esti dintre aceia care inca mai cred ca soarele se invarte in jurul pamantului. daca nu sustii asta inseamna ca recunosti ca religia greseste si Biblia (cuvantul lui "d-zeu") greseste. Hai ca incet-incet o iei pe calea logica.
La antipa nu se pupa exponatele, ca la moaste! Daca tu crezi ca oriunde sunt expuse oase trebui sa le si pupi, te sfatuiesc sa nu te duci in cimitir! Crestin sau evolutionist, nu sunt antonime in primul rand am citit si biblia am citit si la biblioteca, accept si religia cat si stiinta ceea ce include si evolutionismul. Desi teoria evolutionista are mai multe cercetari si teorii facute pe baze reale studiate asta nu inseamna ca trebui neaparat sa excludem Divinitatea. Daca tu ai nevoie de o biblie si cele 10 porunci ca sa faci ce este corect si drept in lume fara sa afectezi mediul in care traiesti atunci esti in urma cu cateva sute de ani, din punctul de vedere al gandirii. Eu unu ca sa fac ce este corect si drept sa fac deosebirea dintre bine si rau nu imi trebui neaparat cele 10 porunci. Imi dau seama ca daca gandesc egoist pot distruge mediul in care traiesc si in cele din urma sa mor si eu ca nu mai am un mediu de trai.
LOL Savantii care zic "se poate" "credem" "ar fi o idee" o zic deoarece nu au inca destule informatii si multe din aceste informatii s-au pierdut de-a lungul trecerii timpului, nu ca nu ar fi siguri. Un credincios convins citeste o singura carte si sustine cu tarie ca ar cunoaste toate raspunsurile din lume, un om intelept citeste sute de carti si sustine in continuare ca mai are multe de invatat. Acum fa tu calculele! Religia a fost folosita de omul care nu stia de ce se invarte roata, si relgia ii spune scurt si concis ca asa a vrut o Divinitate. Daca urmaresti istoria tuturor religiilor si zeitatilor observi ca toate au cazut una cate una. Acum vine urmatoarea afirmatie "Au fost si sunt zeci de religii divinitati si sute de zei, dar linisteste-te numai religia si zeul tau este real"
anonim_4396 întreabă: