Cum e viata mea... Pai sa vedem.
In weekend ma trezesc pe la 10-11. Mai stau in pat juma' de ora. Ma ridic din pat, dau drumu' la PC, ma duc la baie sa fac treburi, ma duc la bucatarie sa mananc apoi ma intorc la PC unde stau cam toata ziua.
Alte intrebari?
Da. Am o parte intunecata. Nu vrei s-o cunosti.
Dar in afara de asta avataru' si numele nu prea reprezinta nimic...
Si stiu ce vrei sa insinuezi. Cred in Satan...nu. Nu cred in satan.
Sunt zei cu aceeasi origine, dar diferiti. Stii bine ca evreii, crestinii si musulmanii cred in variante diferite de zei. Fiecare intelege altceva prin zeul lui. E un caz tipic de evolutie a religiilor si a zeilor. Crestinii inteleg prin zeul lor si Isus, de exemplu. Pe cand evreii, nu cred. Asta deja e o diferenta destul de mare.
Frumoaso la intrebare asta n-am ce sa-ti raspund,dar-dupa cum ma stii-trebuie sa vin eu sa comentez ceva,altfel nu se poate…
In primul rand ai dreptate – intrebarea ta e ``pusa adesea si de multe ori``,de unde eu am inteles ca si tu citesti Caragiale,ceea ce inseamna ca avem un lucru in comun,deci ne potrivim – dar nu-i da vestea inca iubitului tau,deocamdata asteptam sa vedem ce se mai intampla.
In al doilea rand,frumoaso,fata care ti-a zis sa mergi la psiholog nu stiu ce-a avut in cap,dar eu zic ca nu a nimerit contextul si asta pentru ca ce intrebi tu aici e mai mult de domeniul religiei, astfel ca indicat era sa te trimita la parintele duhovnic…
Si in ultimul rand ar fi bine sa-i spui adevarul prietenei tale-marocanca- care iti zicea ca suntem pacatosi pentru ca mancam carne de porc, si anume ca e invers:suntem niste porci deoarece facem pacate mari, grave, adesea si de multe ori…
Nu. Nu vreau sa spun ca continutul acelor carti nu conteaza. Dar indiferent de cine sau in ce crede 'Lumea', Indiferent de orice poveste\Legenda, Doar un SINGUR lucru\Persoana(Pt. ca este 'neidentificat') a creat tot ceea ce exista!
Crede-ma ca nu stiu numele acelei religii.Nu am retinut decat chestia asta.Nu stiu daca n-o fi new age, dar nu stiu sigur.