BULLSHIT. you are so full of Bullshit.
. hai, de e pe bune, ce nu ne zici? ca nu exista nicaieri, nu aici in tara, in lume, o casa unde parintii sa fie atei, si copilul cumva, (da aici de e invatat sa gandeasca si sa puna la indoiala tot ce cunoaste are slabe sanse sa creada in religie), dar cumva de e credincios parintii sa ii zica de nu incetezi sa crezi te dam afara din casa.
deci... BULLSHIT
Este foarte norocos! daca as avea eu parinti asa as fi foate fericita.dar nu-i nimic pentru ca nici unchiul meu nu crede el este din grecia si el m-a invatat cat de frumoasa este astronomia si multe alte lucruri pentru ca lui ii plac stiintele, misterele etc.eu ii/iti sugerez sa se/te ia/iei dupa ei adica sa devi/devina ateeu
Cine este norocos copilul? Pt ce? Ca parintii lui nu asculta regurile religioase
Daaaa! sunt parinti moderni nu sunt inca in epoca de piatra sa mai creada prostiile alea. sper ca si copilul sa faca acelasi lucru.
Pai si asta inseamna ca acum toti trebuie sa fim satanisti ca asa e la moda? Domane, ca imi fac crucea la infinit!
Cine ti-a zis ca credem in dracu? nu credem in NIMIC.si cauta pe google sa vezi ca foarte multi oameni din america si din aproape toate tarile sunt ateei.
OMG! Ce epoca de piatra visezi tu acolo. Daca crezi in Dumnezeu inseamna ca esti demodat? [ Ce prostie! :o ] Citeste si tu ce scrii!
Vai sakura, te credeam mai buna
Poi?
Pai da cam asa este.lasa ca in cativa ani nu o sa mai creada nimeni in dumnezeu.
E o intrebare retardata. Pai copilul este imaginea parintilor, daca parintii nu sunt credinciosi, atunci nici copilul nu va fi, si invers
Vai ce nesuferit esti
Tu vrei sa-mi zici ca intr-o familie de preoti, copilul acela va fi ateu? intr-o familie de rockeri copilul va fi manelist?
fii serios
Da exista, pentru ca copilul de foarte multe ori este opusul celor doi. Uite in comanda la minbe sau alte. sunt copii emo sau cocalari, iar parintii lor sunt oameni simpli, deci exista. Iar copilul nu trebuie sa se schimbe (mai ales daca el e cu partea religisasa, si parintii nu ), ia la partea cu un copil emo/cocalar acolo cateva scambari se pot face, pentru ca sa nu se taie, fumeze, fure... acolo da, deci cei mai bun asta se parteaza
Să îşi convingă părinţii să îl omoare şi o să facă biserica din el un martir şi ajunge mucenic , pare frumos?
"Cine iubeste pe tata sau pe mama mai mult decat pe Mine, nu este vrednic de Mine" zicea Dumnezeu
Bogdanworld, spui ca Sa lase parintii si sa asculte spusele lui Dumnezeu? Doresc raspunsuri pozitive,
E ceva negativ in ce a zis Dumnezeu? ca eu doar ti-am aratat versetul pe care tu nu-l stiai
Vroiam sa imi tetifici mesajul, si sa-mi spui concret despre dorinta acestui copil fata de s parintilor :X
Super tari parintii aia.
Dar nu cred ca parintii ar trebui sa fie chiar asa.....nu vad cum il putem ajuta noi de aici de pe TPU, cel mai in masura sunt celelalte rude.
Copilul acela" esti tu nu-i asa?=) in orice caz fiecare e cu treaba lui. Daca nu le convine tine secret
Daca vorbesti parintilor asa cum ai scris, e normal sa nu te inteleaga.Invata intai sa vorbesti romaneste si vei reusi sa-i determini sa-ti asculte dorinta.
Da pe ce limba pe vezi ca vb? Chineza? Ia nu mai corectati voia aici ce fac si ce nu fac, dk vas aduce un prof veti vedea ca eu am dreptate ,
E pe bune? Sau faci pe troll-ul?
Cat de greu e sa nu se dea de gol? Adica nu scrie pe frunte ce crede si ce nu crede. Poate sa zica orice si sa creada orice, nu-l opreste nimeni. Nimic nu-l va impiedica sa creada in cai verzi pe pereti, ma mir ca parintii lui nu stiu asta.
Eu in locul parintilor tai ti-as spune sa fii roman, ca nu prea stii sa scrii si sa te exprimi. Nu am inteles mare lucru din ce ai zis.
Iarari critici? lasa-tima ca de aia nu o pentru\rimit nimeni funda!
Eu doar ti-am zis ca nu am inteles nimic din ce ai zis. Du-te pe la scoala, in special ora de romana.
Pff, am 8 si 9 la rom, acum am scris asa rapid
Da alexandra2859, dar nu e bine :O
Si eu scriu rapid, dar scriu corect. O scuza asa de slaba ai?
Apropo, faci romana cu femeia de servici de ai 8 si 9?
Dacă e adevărat ce spui, acel copil ar trebui să nu mai discute Scripturile cu cei cărora nu le este dat să înţeleagă.
Ai grijă, totuşi să-l sfătuieşti să nu facă de capul lui, ca să nu apuce pe panta habotniciei, sau a fanatismului.
Ai văzut la tv ce se poate întâmpla cu oameni care au impresia că divinitatea le "porunceşte" anumite lucruri.
Adevărata credinţă se cultivă urcând pas cu pas pe treapta duhovniciei.
Cu cât depui mai mult efort personal, pentru aflarea Adevărului, cu atât răsplata este mare.
Nimic nu apare dintr-o dată sau peste noapte, ci, se cultivă în Taină, urmând îndeaproape Biserica şi învăţăturile scripturistice înterpretate în Sens Duhovnicesc NU în litera fanatismului sau în spirit de critic literar.
Ai scris frumos, dar nu prea are leg cu ce am intrebat eu, imi par rau, urmatoru?
"Spune ca ei si fa ca tine", nu trebuie sa spui tuturor ceea ce simti, ceea ce gandesti, ce crezi, in ce crezi in ziua de azi lumea te judeca si daca ai un cos pe fata dar nu se uita la persoanele care au kile de machiaj pe fata ! Deci... aproba-i pe parintii tai si tu gandeste-te in continuare la ce iti place in secret! La un moment dat oricum va veni vremea sa ii infrunti pentru ca asa e normal!